Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 22 octombrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne prevestește o zi în care va fi nevoie să ne bazăm foarte mult pe intuiția noastră, instinctele și profunzimea ne sunt activate și va fi nevoie să ne orientăm eforturile asupra nevoilor emoționale.
• Laguz este runa subconștientului, a profunzimilor noastre, ea reprezintă psihicul și fanteziile și iubirea emoțională.
• Runa Naudhiz reprezintă nevoia de a muncim și de a ne concentra, pentru că astăzi apar obstacole și vom avea nevoie de răbdare pentru a ne confrunta cu fricile noastre, cu lipsurile și dorința pentru ceea ce credem că merităm.

Simbol al apei, Laguz reprezintă sensibilitatea, receptivitatea, intuiția, subconștientul, dar și adaptabilitatea, perspicacitatea și forța invizibilă. Uneori, runa este indicatorul unor abilități psihice certe, al existenței unei susțineri feminine sau o ghidare clară din partea puterilor superioare din lumea invizibilă. Astăzi, runa Laguz ne spune că prin abordarea priorităților și doar punându-ne ordine în viață vom beneficia de success. Este o zi în care trebuie să fim atenți să nu cădem în extreme prin comportament și să nu facem excese. De asemenea, suntem avertizați prin semnificații subtile ale evenimentelor, de anumite schimbări. Runa Laguz mărește abilitățile psihice, combate frica, echilibrează dezordinile mintale și emoționale, descoperă gândurile ascunse.
Este urmată de runa Naudhiz care ne indică, astăzi, riscul de frustrare și greutăți prin anumite întârzieri, piedici, amânări în atingerea scopurilor. În tradițiile ezoterice scandinave, runa era asociată cu „lumea de dincolo” și cu misterele vieții și ale morții.

CITEȘTE ȘI: Șoc în tenis: Simona Halep a fost declarată dopată la US Open 2022

Runa era folosită în magie pentru dobândirea înțelepciunii. Naudhiz ne arată că depășirea unui moment de criză ne poate oferi o dureroasă, dar necesară lecție de viață. În cel mai bun caz, semnificația runei este aceea de a depăși cu răbdare toate constrângerile și limitările impuse din afară sau de „a măsura de două ori înainte de a tăia o dată”. În unele cazuri, Naudhiz semnifică traversarea unui stres emoțional, ca urmare a faptului că îndeplinirea dorințelor noastre nu ne ajută în evoluția spirituală.

Va fi nevoie să fim prevăzători și perseverenți, să avem răbdare și să ne clarificăm ceea ce credem că merităm față de ceea ce primim. Dincolo de greutățile pe care ni le indică runa, Naudhiz ne spune că avem potențialul, capacitatea de a depăși orice dificultate. În fața opțiunilor limitate și incomode, Naudhiz ne spune să ne folosim imaginația și credința. Runa ne asigură că scopul fixat este pe măsura capacităților proprii și putem transforma chiar și amânările în avantaje. În ultima poziție, Naudhiz ne arată că este momentul muncii și al eforturilor pentru a ne păstra valoarea. Runa ne ajută la umplerea unor lipsuri, dar și pentru echilibru între dorință și posibilitate.

Sfatul runelor:

Runa Magica ne pune în gardă asupra îndoielii de sine și a gândurilor negative, mai ales dacă refuzăm shimbarea sau încrederea în a ne autocunoaște. Este o zi în care suntem sfătuiți să ne folosim intuiția ca pe un radar, fără a trece fiecare amănunt prin filtrul gândirii logice, ni se oferă posibilitatea de a ne asculta dorințele profunde și nu este momentul să ne îndoim de propriile capacități și calități. Vocea interioară, cunoașterea intuitivă ne vor duce la clarificări și ne vor ajuta să facem față provocărilor care sunt, astăzi, pe măsura potențialului nostru.

CITEȘTE ȘI: Prima reacție a directoarei Colegiului “Cantacuzino” Sinaia, la acuzațiile grave pentru care ar fi fost exclusă din PNL

Back To Top