Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

 

• Astro aspectele zilei ne aduc în atenție impulsurile de orice fel, suntem tentați să avem inițiative, să ne manifestăm curajul, dominația și acțiunea, dar, dincolo de acestea, va fi nevoie să ne stăpânim excesele, să ne supraveghem comportamentul și să ne ferim de excese și de extreme.
• Unele persoane s-au putea confrunta cu agresivitate, am putea auzi de situații violente, dar este necesar să ne ridicăm deasupra frustrărilor, să privim situațiile cu seriozitate și hotărâre, ne echilibrăm eliberându-ne de temeri.
• Astro vibrația ne influențează cu o doză considerabilă de sensibilitate, emoțiile pot fi exacerbate, introspecțiile ne scot la iveală traume și intuiția este foarte accentuată. Iată previziunile pentru fiecare zodie.

Berbec – Rezolvări multiple azi, responsabilități profesionale, astro influențele se manifestă în zona eforturilor pentru îmbunătățire financiară, nevoia de prudență la eforturi pentru că sănătatea este vulnerabilă.
Taur – Astro tendința zilei este de retragere din fața oricărei forme de acțiune, nevoia de confort și introspecție, solicitări stresante din partea familiei, nevoia de hotărâre și dozare a implicării în problemele altora fără cererea lor.
Gemeni – Activitățile domestice intră în atenția zilei, întâlniri sau reuniuni de familie, ajutor din partea celor dragi în confruntarea cu temeri sau frici mai vechi, nevoia de optimism.
Rac – Comunicare cu prietenii sau rudele, astro influența se reflectă mai ales în zona de studiu și învățare, risc de tensiuni financiare, prudență la cheltuielile comune pentru că există profitori.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: LAGUZ și NAUDHIZ – Emoții cu eforturi

Leu – Banii sunt prioritatea zilei, astro aspectele zilei accentuează zona profesională cu șanse mari de câștiguri suplimentare, detașare de îngrijorările inutile care pot pune obstacole oportunităților.
Fecioară – Dispoziție de visare și de melancolie, astăzi, care favorizează planurile de viitor, nevoia de echilibrare a emoțiilor, de evitat aglomerația și socializarea în exces, dialoguri armonioase cu cei dragi.
Balanță – Nevoia de liniște în singurătate este foarte accentuată, compania oamenilor devine stresantă, de evitat îngrijorările, confruntarea cu temerile personale devine solicitantă, așa că va fi nevoie de calm și curaj.
Scorpion – Conjuncturile astro provoacă, astăzi, încrederea în sine și în forțele proprii, nevoia de concentrare în relațiile pe termen lung, relaxare prin metode intelectuale.
Săgetător – Deplasări pentru urgențe profesionale și solicitări sociale, astro influențele sunt orientate mai mult către preluarea unor responsabilități noi care trebuie privite cu prudență pentru că ascund neclarități, atenție mai mare către cei dragi.
Capricorn – Nevoia de confort sufletesc este mare, dorința de introspecție și clarificare a nevoilor emoționale, tendința de dezvoltare spirituală, intelectuală, morală, dialoguri elevate cu cei din jur, încredere sporită în ideile proprii.
Vărsător – Aspectele astro vizează bugetul, cheltuieli obligatorii în familie, atenție la investițiile comune cu prietenii sau la inițiativele altor persoane, de evitat încrederea prea mare în colaboratorii financiari.
Pești – Sensibilitate exagerată, influențele astro se fac remarcate în respingerea ideilor din jur, tendința de tensiune în comunicare, dorința accentuată de a fi lăsat în pace, deschidere mai mare la sugestiile persoanelor apropiate.

CITEȘTE ȘI: Manifestări de Ziua Armatei, marți, la Monumentul Vânătorilor de la Gara de Sud

Back To Top