Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 23 octombrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi cu deplasări, ne mișcăm pentru scopurile noastre și avem capacitatea de a lua cele mai bune decizii astfel încât să obținem bucurie sufletească din acțiunile și parteneriatele pe care le avem.
• Raido este runa călătoriilor, fie concrete, fie spirituale, care ne arată că, dincolo de drumuri, avem tendința de a explora, de a ne documenta și de a fi buni lideri.
• Runa Gebo simbolizează darul care aduce fericire, recompensele pentru eforturile depuse și uniunile, capacitatea de a oferi, dar și de a primi.

Runa Raidho reprezintă simbolul călătoriei pentru popoarele nordice și avea drept corespondent material, carul în care se deplasa zeul Thor. Abstract, apariția runei într-un tiraj poate semnifica o călătorie inițiatică, imaginară. În varianta modernă, Raidho a căpătat și semnificația de oportunitate a începerii negocierilor, a tratativelor sau chiar demararea unei afaceri. Astăzi, Raido ne indică drumul inițiatic sau „questa spirituala”, începutul unei experiențe de viață, o schimbare în bine, noutăți surprinzătoare, proiecte profesionale noi, ieșirea dintr-o dilemă sau schimbarea punctului de vedere asupra unei probleme.

CITEȘTE ȘI: Un nou loc de joacă va fi amenajat în zona Malu Roșu

Este urmată de Gebo, runa bucuriei sufletești, a darurilor, care ne arată astăzi, un parteneriat, fie că este vorba de relații afective, fie că este vorba de afaceri. Runa ne mai indică o recompensă având conotații emoționale, iar în poziție finală, reprezintă happy-end sau o perioadă de pace sufletească. În vechile tradiții spirituale nordice, runa era un simbol al unui dar divin primit de aleșii zeilor, care putea consta și în înțelepciune sau chiar clarviziune. Runa Gebo ne mai spune că beneficiem de sprijin dezinteresat într-o acțiune soldată cu bune rezultate financiare, parteneriat în iubire sau afaceri. Este o perioadă în care generozitatea ne ajută să facem și să ni se facă bine.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să fim pregătiți de mișcare pentru idealurile noastre. Este momentul să fim receptivi la schimbări, dar perseverăm în eforturi. Este o zi în care empatia, generozitatea, deschiderea ne aduc iubire și respect. Runa Magica ne avertizează, totuși, asupra cheltuielilor, pentru că avem tendința de a fi risipitori. Astăzi, toate contactele sociale ne sunt folositoare, așa că este momentul să ne bucurăm de ele.

CITEȘTE ȘI: Zarea vrea să construiască în Prahova o fabrică de 20 de milioane de euro

Back To Top