Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

eurovision
Categorie: Timp liber

 

• Mai multe țări renunță la Eurovision din cauza costurilor prea mari.
• BBC News a fost informat că ţărilor li s-a cerut să plătească mai mult pentru a compensa banii pierduţi după excluderea Rusiei din concurs.

După ce radiodifuzorii din Macedonia de Nord şi Muntenegru confirmaseră deja că nu vor participa la ediţia din 2023 din cauza majorării taxei de participare, Bulgaria renunță și ea la concursul de anul viitor.

BBC News a fost informat că ţărilor li s-a cerut să plătească mai mult pentru a compensa banii pierduţi după excluderea Rusiei din concursul Eurovision. Deși nu se știe suma pe care fiecare radiodifuzor participant o plăteşte pentru a se înscrie, costul total între toţi participanţii se ridică în mod obişnuit la aproximativ 5 milioane de euro - iar gazda plăteşte o sumă suplimentară, titrează digi24.ro.

CITEȘTE ȘI: Ploiești Jazz Festival. „Violoncellissimo” pe scena Filarmonicii ploieștene

EBU - care organizează concursul Eurovision - a confirmat lista celor 37 de participanţi pentru concursul din 2023.

Liverpool a fost ales drept oraş gazdă datorită „ofertei sale culturale care plasează Ucraina în centrul” evenimentului de anul viitor, a declarat BBC.

Rusia obişnuia să fie un contributor financiar semnificativ la producţie, dar a fost exclusă din competiţie în urma invadării Ucrainei.

Mai multe pe digi24.ro

CITEȘTE ȘI: Trei dosare penale în Prahova, în câteva ore, pentru șoferi care au condus beți. Cea mai mare alcoolemie: 1,69

Back To Top