Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 24 octombrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care putem să culegem roadele eforturilor noastre recente, dar acționăm cu prudență și evităm să luăm decizii înainte da consulta persoane mai înțelepte și mai experimentate decât noi.
• Jera este runa recompenselor, a recoltelor, care ne spune, astăzi, să nu forțăm nimic împotriva ordinii naturale a lucrurilor, totul se va întâmpla la timpul potrivit, iar răsplata va veni după ce învățăm lecția răbdării.
• Runa Thurisaz, a protecției împotriva agresiunilor din jur, ne cere, astăzi, concentrare și introspecție pentru a trece cu bine peste schimbări și riscul eventualelor trădări.

Runa Jera semnifică recompensă karmică, conformă proverbului românesc „după faptă și răsplată”. Din acest motiv, ea mai este denumită și „runa justiției”, indicând, în numeroase cazuri, ieșirea dintr-o dilemă cu ajutorul unui sprijin legal. Recompensa indicată de Jera se manifestă în realitate potrivit dictonului „toate lucrurile bune la timpul lor”. În tradițiile popoarelor scandinave, runa era utilizată în theurgie (magie albă care are puterea de a stăpâni și dirija elementele naturii), pentru alungarea grindinei de către magii comunităților.
Astăzi Jera ne prevestește evenimente incontrolabile, remodelare interioară, ne spune că va fi nevoie să acceptăm evoluția lucrurilor în ritmul lor natural, învățăm importanța timpului și a răbdării. Singura condiție pusă de Jera este corectitudinea față de noi și de ceilalți, care ne va feri de eventualele riscuri ale unor persoane nesincere. Atenție și la așteptări: pot apărea întreruperi sau constrângeri din partea unor persoane sau situații obiective, pe care este nevoie să le acceptăm ca atare. Jera ne mai spune, astăzi, că viitorul este, pentru perioada următoare, în mâinile altcuiva care rămâne indiferent la frustrările noastre.

CITEȘTE ȘI: De ce a fost importantă Conferința RoJazz50+3 de la Ploiești

Este urmată de runa Thurisaz, care simbolizează, în mitologia germanică, Mjolnnir, arma zeului Thor, considerat protectorul oamenilor și al bunurilor. Semnificația tradițională a runei cu acest simbol era de protecție, vești bune, autoritate sau stăpânire și, uneori, călătorii. Astăzi, runa Thurisaz ne avertizează că nu trebuie să ne „îmbătăm cu apă rece”, va fi nevoie să ne consultăm cu persoane mai înțelepte, mai experimentate pentru că dificultățile zilei sunt date de adversari mai puternici din punct de vedere intelectual sau financiar.
Runa Thurisaz ne îndeamnă, astăzi, să nu opunem rezistență și să nu încercăm să grăbim lucrurile. Există risc de trădare din partea unor colaboratori sau riscăm să neglijăm sfaturile și indicațiile oferite de susținători din cauza orgoliului și a autosuficienței proprii. În ultima poziție, runa Thurisaz ne arată că vom reuși să obțineți ajutorul divinității, iar dacă ne vom folosi răbdarea, vom reuși să ne aflăm la timpul și în locul potrivit pentru succes. Runa thurisaz ne mai îndeamnă la studiu, meditație, introspecție.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne avertizează, astăzi, să fim precauți și, indiferent de situațiile provocatoare în care ne aflăm, va fi nevoie să nu acționăm cu agresivitate. Planurile zilei riscă să fie date peste cap de schimbări neașteptate, cauzate de probleme stringente și frustrări neprevăzute apărute în viața cotidiană. Runa Magica ne mai sfătuiește să nu acționăm în forță, ci să fim atenți la ansamblul situațiilor din jur.

CITEȘTE ȘI: Eurovision 2023: Bulgaria se retrage din cauza costurilor prea mari

Back To Top