Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

 

• Astro aspectele zilei sunt foarte importante, astăzi avem Eclipsă parțială de Soare, dar și Lună Nouă, conjuncturi pline de emoții, depunem eforturi pentru parteneriate cu armonie, dorim frumusețe, confort și bani.
• Aducem o împrospătare a relațiilor emoționale, dăm un restart la sentimente și la modul în care am abordat până acum viitorul, ne stabilim scopuri mari, care să ne împlinească sufletește, dar în același timp apar dezvăluiri ale secretelor din trecut de care ne eliberăm, pentru a fi sinceri cu noi și cu restul lumii.
• Astro vibrația zilei ne arată că avem avânt, tonus ridicat, dar și o sensibilitate crescută la imperfecțiuni, așa că va fi nevoie să ne concentrăm mai mult decât de obicei pe responsabilitățile noastre. Iată cum sunt influențate zodiile.

Berbec – Astro influențele zilei se reflectă în zona financiară, a relațiilor cu autoritățile și instituțiile statului, sunt favorizate eliberările de datorii, moștenirile, dar și eforturile depuse în echipă sau în cadrul parteneriatelor.
Taur – Colaborările sunt pozitiv aspectate astăzi, înclinația de a încheia noi parteneriate, oportunități de negociere, putere de convingere, inspirație, deschidere armonioasă către schimbările din jur.
Gemeni – Astro avertismentul zilei vizează sănătatea care este vulnerabilă astăzi, nevoia de sprijin din partea colegilor și a partenerilor profesionali, procupări personale, nevoia de bunăvoință față de cei din jur.
Rac – Tendința de refugiu în familie sau în confortul anturajului apropiat, gândirea pozitivă atrage oportunități de dialoguri și preocupări cu satisfacții sufletești, zona sentimentală este susținută, de evitat sfaturile gratuite către cei din jur.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: OTHALA și MANNAZ – Valori și generozitate

Leu – Atenționarea astro vizează nevoia de retragere din agitație și aventură și realizarea unei priviri de ansamblu asupra anturajului și familiei, relaționarea cu rudele, concentrare mai mare pe responsabilitățile profesionale, dialoguri plăcute cu cei din jur, dezvăluirile trebuie privite cu diplomație.
Fecioară – Comunicare favorizată astro, povești, amintiri, dialoguri armonioase care duc la o stare de bună dispoziție, atenție la informațiile nou dezvăluite și care ar putea folosi în planurile de viitor, de evitat eforturile excesive și stresul din tensiunile cu persoane încăpățânate.
Balanță – Nevoia de apreciere este puternic aspectată astro, cheltuieli pentru înfrumusețare și sănătate sau pe recompense, prudență în zona financiară, șanse neașteptate de favoruri sau câștiguri suplimentare care vor fi impulsiv risipite.
Scorpion – O zi cu valoare de sărbătoare, astro conjuncturile favorizează atât sfera personală cât și zona profesională, responsabilități mari cu rezolvate cu succes, eforturile și bunăvoința sunt puternic recompensate, nevoia de diplomație la opiniile din jur.
Săgetător – Astro avertismente în zona energiei vitale, de evitat orice efort susținut ori sarcină stresantă, nevoie de odihnă și echilibru interior, dorința de a primi afecțiune de la cei dragi, provocările profesionale sunt ușor depășite cu sprijinul moral al celor din jur.
Capricorn – Oscilații emoționale, atenție sporită și prudență la sfătuitori care vin cu idei gratuite, astăzi sunt importante alegerile personale, orientarea către nevoile proprii și concentrarea pe relațiile amoroase care au nevoie de susținere.
Vărsător – Aglomerație de responsabilități profesionale, astro aspectele recomandă concentrare pe soluții inovative și rapide, îngrijorări financiare cu posibile discuții pe tema banilor, susținerea celor apropiați este mare, succes în relații.
Pești – Astro influența zilei se reflectă în zona intelectului și a mentalului, înclinația către dialoguri elevate, filosofie, studiu, cultură, cursuri, sunt favorizate călătoriile, comunicare cu înnoire de mentalități.

CITEȘTE ȘI: Cum se va vedea eclipsa parțială de Soare de marți, din fiecare zonă din țară

 

Back To Top