Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 30 octombrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne indică, astăzi, energie pozitivă, creștere, activitate și recăpătarea vitalității, iar evoluția noastră depinde de modul în care abordăm relațiile sociale și de cum gestionăm provocările din jur.
• Sowilo este runa victoriei, care ne arată succesul eforturilor noastre și o mare putere de recuperare a vitalității.
• Runa Mannaz ne spune astăzi, că parteneriatele sunt expuse riscului, avem tendința de a fi egoiști, este momentul să ne detașăm și să ne păstrăm modestia.

Runa Sowilo este considerată runa victoriei, a succesului, a luminii, ce reprezintă fulgerul energiei divine sau razele solare. Apariția ei într-un tiraj arată că, în acțiunile noastre, putem învinge ușor toate obstacolele, întrucât ne bucurăm de sprijinul ierarhiilor celeste. Runa Sowilo exprimă victoria obținută prin acțiune, hotărâre și asigurată de o mare vitalitate, avem forța necesară pentru depășirea obstacolelor și dificultăților în realizarea ideilor și dorințelor, deținem entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare și vitalitate regăsită. De asemenea, ne putem aștepta la preluarea unei responsabilități importante sau la recunoașterea capacităților noastre.
Astăzi, runa Sowilo ne arată că este momentul să ne retragem și să ne odihnim după o perioadă grea, să ne încărcăm bateriile și să revenim mai puternici. Runa vine, astăzi, însoțită și de un avertisment: să nu ne lăsăm înșelați de aparențe, nu tot ce este frumos este benefic pentru noi și există riscul să fim mințiți sau înșelați.

CITEȘTE ȘI: Elon Musk aduce miliardarii lumii să petreacă Halloween la Bran

Este urmată de runa Mannaz care confirmă cumva avertismentul lui Sowilo. Astăzi, Mannaz ne sugerează că suntem prea implicați în problemele zilei ca să le și putem rezolva efectiv sau evenimentele se precipită și suntem pe cale să clacăm. Astăzi, Mannaz ne ne spune să ne păstrăm modestia, să nu ne bazăm total pe planurile noastre pentru că în orice clipă poate intervene un eveniment neașteptat. Nu este o zi bună să ne facem proiecte, deoarece complexul de superioritate sau de inferioritate ne distrage de la adevăr. Avem impresia că o persoană, dar de cele mai multe ori un grup se amestecă în problemele noastre. De asemenea, avem tendința de a aborda problemele în mod egoist. Capacitatea noastră de a critica excesiv îi îndepărtează pe ceilalți.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă împotriva slăbiciunilor și defectelor noastre pe care trebuie să le analizăm obiectiv. Este o zi în carev va fi nevoie să ne exprimăm calitățile, precum toleranța, altruismul, generozitatea. Runa Magica ne sfătuiește să nu confundăm entuziasmul cu impulsivitatea și să ne ferim de ambiții nemăsurate.

CITEȘTE ȘI: Peste 600 de instalații din Prahova dau energie în sistemul național, în loc să consume

Back To Top