Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

halloween bran angelina musk
Categorie: Timp liber

 

• Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă, dar și alte 200 de celebrități, precum Angelina Jolie, ar urma să participe la o petrecere de Halloween la castelul Bran.
• Magnatul american Peter Thiel s-ar afla deja la București, împreună cu partenerul său, Matt Danzeisen.
• Cel puțin 200 de lideri de business, dar și artiști, producători, vedete vor participa, în acest weekend, la evenimentul organizat de Musk în România.

Printre participanți s-ar afla Serghey Brin (fondator Google care, împreună cu Larry Page, controlează în continuare compania și care se află pe locul 8 în topul celor mai bogați oameni din lume, cu o avere de 95 de miliarde de dolari, potrivit Bloomberg), Luke Nosek (co-fondator PayPal), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al Consiliului de Administrație al Space X), Larry Page (co-fondator Google), dar și o serie de celebrități din lumea artistică, relatează gândul.ro.

CITEȘTE ȘI: A fost deschis consulatul onorific al Republicii Bosnia-Herțegovina la Ploiești

Potrivit sursei citate, și-au anunțat participarea peste 200 de oameni importanți la acest eveniment. Astfel, acesta devine, probabil, cel mai important eveniment de acest tip din România.

Printre participanții la eveniment se află Peter Thiel, fondator al PayPal și unul dintre primii investitori în Facebook. Un apropiat al lui Donald Trump, Theil are o avere de peste 7 miliarde de dolari. Acesta este căsătorit cu omul de afaceri Matt Danzeisen. Thiel a devenit primul investitor extern al Facebook după ce a achiziționat un pachet de 10,2% din acțiuni pentru 500.000 de dolari, în august 2004. El a vândut majoritatea acțiunilor sale la Facebook pentru peste 1 miliard de dolari în 2012, dar rămâne în Consiliul de Administrație al Meta.
Pe lista invitaților s-ar afla și celebra actriță Angelina Jolie, despre care presa a spus că ar fi avut o relație cu Eelon Musk.
Toți aceștia urmează să petreacă Halloween-ul la Castelul Bran, care se află în proprietatea arhiducelui Dominic von Hasburg. Acesta s-a arătat întotdeauna deranjat de asocierea brandului Dracula de castelul Bran. „De ce ar vrea cineva să se concentreze asupra unei invenții”, spune el, referindu-se la Dracula, „când avea propria istorie bogată?”.

Totuși, potrivit informațiilor MediaFlux, arhiducele este gazda evenimentului organizat pentru cei mai bogați oameni ai lumii de Halloween.

Miliardarii americani au fost transportați mai întâi la un hotel de lux din centrul Bucureștiului.

Foto: adevarul.ro

CITEȘTE ȘI: România trece, la noapte, la ora de iarnă. Mersul trenurilor nu va fi modificat

Back To Top