Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

prosumator energie electrică
Categorie: Economic
  • România a ajuns la aproximativ 24.000 de mici producători de energie.
  • Câteva sute dintre ei livrează, din Prahova, în sistemul național.

Micii producători reuşind să facă ce nu a reuşit statul să realizeze în ultimele decenii: 200 MW de capacitate nouă de producere de energie, scrie Ziarul Financiar. În ciuda efervescenţei, sunt semnale de îngrijorare. În Ungaria, de exemplu, limitările de capacitate pe zona de reţea de distribuţie au dus la închiderea pieţei de proiecte solare, guvernul maghiar anunţând că nu vor mai fi preluate în sistem noi instalaţii. Şi în România, distribuitorii au început să emită semnale de alarmă, mai notează zf.ro.

Potrivit cifrelor publicate de sursa amintită, la 31 august erau, la nivel național, 23.787 de prosumatori. 614 dintre aceștia erau în Prahova,iar instalațiile lor livrau, în sistemul național, 5.397 de kW.

Cei mai mulți prosumatori sunt în Ilfov (2.175), aceștia livrând, împreună, 10% din cantitatea de energie provenită din această sursă, la nivel național. Alți peste 1.000 sunt în Timiș și Arad.

De la 1 ianuarie 2019, românii pot produce și injecta în rețea energia produsă de  soare și captată cu ajutorul unui sistem de panouri fotovoltaice. Acesta transformă energia produsă de soare în energie electrică necesară acoperirii consumului propriu, iar excedentul de energie produs poate fi vândut unuia dintre furnizorii de energie electrică acreditați.

Citiți și: Campusul de la UPG Ploiești, încălzit cu energie geotermală. Proiect cu finanțare norvegiană și co-finanțare de la Consiliul Județean Prahova

Foto ilustrație

Back To Top