Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 4 noiembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care ies la suprafață aspecte foarte profunde ale subconștientului nostru, sondăm cel mai adânci aspecte ale conștiinței noastre, ne clarificăm și ne eliberăm de elemente, frici și probleme care ne-au intoxicat de prea mult timp.
• Laguz este runa apei, care semnifică subconștientul cu tot potențialul lui, cu toate sensibilitățile noastre care, astăzi, ies la suprafață, așa că vom avea nevoie de stăpânirea valului de emoții și de frici.
• Algiz este cea mai puternică rună de protecție, care ne susține puterea de a ne sonda profunzimile, intuițiile și ne hrănește forța interioară.

Simbol al apei, Laguz reprezintă sensibilitatea, receptivitatea, intuiția, subconștientul, dar și adaptabilitatea, perspicacitatea și forța invizibilă. Uneori, runa este indicatorul unor abilități psihice certe, a existenței unei susțineri feminine sau o ghidare clară din partea puterilor superioare din lumea invizibilă. Deși vom fi nevoiți să trecem niște teste, ne vom clafirica prioritățile și vom impune ordine în viața noastră printr-o intuiție excepțională. Runa arată că este o zi în care oportunitățile pentru succes ni se deschid odată cu limpezirile interioare, cu singura condiție: să ne ferim de excese de orice fel. Astăzi, ne ghidăm comportamentul după blândețe, toleranță și diplomație pentru a reuși să ne protejăm echilibrul interior. Cunoașterea intuitivă este definitorie și putem vedea mai clar decât oricând semnele din jur: un vis premonitor, o întâlnire neașteptată care ne pot avertiza cu privire la unele pericole pe care putem să le ocolim. Runa Laguz ne mărește abilitățile psihice, combate fricile și echilibrează dezordinile mentale și emoționale, scoate la suprafață gândurile ascunse. Runa ne mai sprijină în găsirea obiectelor pierdute și dezvăluirea unor planuri ascunse ori a unor intrigi neștiute până acum.

CITEȘTE ȘI: Mesaj către salvamontiști, de la bărbatul salvat zilele trecute, pe Jepii Mici: “Am fost inconştient, arogant şi iresponsabil”

Este urmată de runa Algiz, cel mai puternic simbol de protecție, care ne asigură că introspecțiile și intuițiile noastre vor fi ferite de distrageri, suntem susținuți în confruntarea cu fricile noastre și beneficiem de noroc și de limpeziri interioare. Runa Algiz ne indică astăzi un suflu nou în viața noastră, concretizat printr-o șansă providențială, care poate veni și din partea unui prieten bun. Apariția runei într-un tiraj constituie o garanție a faptului că apar oprtunități în carieră și în relații, avem o putere mai mare de cunoaștere decât altădată și suntem înclinați către elocință, adevăr, dreptate, inspirație, entuziasm, transformare. Runa ne mai spune că este o zi bună pentru studiu, documentare, învățare, dar suntem alerți împotriva manipulărilor prin sugestie.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă asupra riscurilor pe care le creează îndoiala de sine, gândurile negative, rezistența împotriva noului. Suntem sfătuiți să avem încredere în noi, în procesul de autocunoaștere și este eficient să ne folosim intuiția ca pe un radar, astfel încât să putem aprecia dificultățile dintr-un unghi nou. Nu este cazul să despicăm firul în patru și să ne punem prea multe întrebări, ci ne ascultăm dorințele profunde, nu ne îndoim de propriile capacități și calități. Astăzi acordăm atenția cuvenită „vocii interioare”. Va fi nevoie să ținem seama de ce spun cei mai experimentați decât noi, dar să trecem totul prin propriul filtru.

CITEȘTE ȘI: Muniție din Al Doilea Război Mondial descoperită pe șantierul autostrăzii Ploiești-Buzău la Râfov

Back To Top