Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

 

• Astro aspectele zilei ne indică tensiuni emoționale, intuiție, empatie, energia apei influențează toate zodiile, astfel încât vom avea oportunitatea reechilibrării, avem tendința de a ne alinia la tot ce se întâmplă în jur și ne descurcăm eficient în acțiunile care nu necesită neapărat rațiune și logică.
• Mulți dintre noi vor avea, astăzi, intuiții profunde, visuri, presimțiri, inspirație din care vor apărea rezolvări inedite ale problemelor care ne-au blocat până acum, vor ieși la suprafață aspecte ascunse ale existenței noastre.
• Astro vibrația zilei ne influențează prin nonconformism, tentația de a nu ne mai conforma constrângerilor și limitărilor, suntem creativi în a ne manifesta prin noi forme de exprimare și vedem aspecte subtile ale situațiilor din jur. Iată cum este aspectată fiecare zodie.

Berbec – Subconștient efervescent, ies la suprafață inspirații și idei noi, sunt favorizate activitățile ușoare, care nu necesită consum psihic intens, nevoia de echilibrare interioară, discreție, de evitat afacerile cu neclarități.
Taur – Nevoia de afecțiune este astro aspectată puternic astăzi, susținere din partea anturajului pentru rezolvări ale problemelor și conflictelor vechi, nevoia de prudență și diplomație.
Gemeni – Priorități profesionale care solicită discernământul și discreția, nevoia de atenție sporită asupra atitudinii, de evitat agresivitatea, reevaluarea interioară aduce clarificări.
Rac – Astro influența vizează gândirea profundă, creativitatea, înclinație spre idei spirituale, de preferat activitățile care aduc bucurie sufletească, sunt benefice acțiunile culturale, artistice, dezvoltarea personală.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: LAGUZ și ALGIZ – Intuiții puternice

Leu – Sfera banilor este astro favorizată astăzi, apar rezolvări ale datoriilor, ajutor din partea anturajului apropiat în zona cheltuielilor, investițiile noi trebuie porivite cu prudență din cauza riscului de neclarități.
Fecioară – Astro avertismente în privința relațiilor, finalizări ale conflictelor legate de munca în echipă, eforturi pentru armonizarea unor proiecte de viitor, întâlniri interesante cu prietenii.
Balanță – Solicitări profesionale care necesită concentrare, agitație și provocări la muncă, astro sfatul vizează dozarea mai eficientă a eforturilor pentru că există risc de destabilizare a echilibrului psihic.
Scorpion – Astro aspectele accentuează nevoia de rezolvări ale relațiilor cu familia sau cu anturajul apropiat, emoțiile și sensibilitatea sunt activate, atenție la riscul de influențare și manipulare, creativitate artistică foarte puternică.
Săgetător – Sunt prioritare rezolvările unor aspecte în familie, nevoile celor dragi solicită atenție și eforturi, de evitat intervențiile, modificările, reparațiile în casă pentru zile în care îndemânarea este mai bine aspectată.
Capricorn – Astro conjuncturile favorizează deplasările scurte, studiul, dezvoltarea și echilibrarea personală, activitățile care vizează estetica și arta, nevoia de răbdare.
Vărsător – Priorități în achitarea datoriilor, zona prosperității este puternic susținută astro, oportunități de recompense neașteptate, cadouri, surprize din partea anturajului, nevoia acută de liniște interioară și echilibrare a sferei sprituale cu agitația cotidiană.
Pești – Astro aspectele arată o zi agitată, plină de evenimente, posibile tensiuni cauzate de energia debordantă și nevoile sufletești, emoții accentuate și tendința către subiectivism, de evitat iluzionarea.

CITEȘTE ȘI: Muniție din Al Doilea Război Mondial descoperită pe șantierul autostrăzii Ploiești-Buzău la Râfov

Back To Top