Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 5 noiembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne atrage atenția, astăzi, asupra posibilității unor evenimente pe care nu le putem controla, apar constrângeri, limitări, întârzieri pe care nu putem decât să le acceptăm, ne ferim să începem activități noi și încercăm să comunicăm cât mai prudent.
• Hagalaz este runa distrugerii, care ne arată criza, schimbarea bruscă, haosul, dar care, implicit, ne provoacă să evoluăm.
• Runa Ansuz reprezintă comunicarea sub toate formele, înțelepciunea obținută după eforturi, inspirația divină și puterile mai puțin obișnuite.

Semnificația runei Hagalaz, pentru popoarele germanice, era aceea de „grindină”, ca o reprezentare concretă a forțelor elementare care scapă controlului uman și a căror manifestare este stihinică. Ea arată constrângeri, limitări, întârzieri, în cel mai bun caz. Runa Hagalaz ne mai spune, astăzi, că viitorul este supus unor forțe obiective, detașate, care ne influențează fără să țină seama de dorințele, planurile, orgoliile sau fricile noastre. Situațiile dificile de astăzi pot fi depășite prin eforturi și vor duce la înțelepciune. Ieșirea din complicații se face numai prin introspecție și înțelegerea profundă a evenimentelor. În tradiția spirituală scandinavă, runa semnifica obstacolul inițiatic care trebuia depășit de eroul popular pentru a deveni inițiat în secretele magiei. Astfel, semnificației runei include evoluție,efect transformator, creativitate intelectuală și artistică, relație afectivă trainică. Hagalaz ne ajută să scăpăm de proaste obiceiuri și influențe negative.

CITEȘTE ȘI: Un falsificator de documente, aproape de perfecțiune. Buletin de România pentru Brad Pitt

Este urmată de Ansuz, runa înțelepciunii, a comunicării, a sfaturilor dezinteresate, bune, care vin din partea unor persoane mai vârstnice și mai experimentate. Runa Ansuz reprezintă și harul spiritual dăruit de divinitate, ne sugerează fermitate în luarea deciziilor, dar și capacitățile paranormale. Alături de Hagalaz, confirmă unitatea cuplului, o mare putere de creativitate și rezolvările cu asumarea unei mari responsabilități. Runa Ansuz ne evidențiază talentele deosebite, darurile divine care au legătură, de obicei, cu arta, poezia, oratoria, legătura puternică avută cu forțele invizibile. Runa Ansuz ne avertizează, astăzi, să evităm implicările prea pătimașe și să încercăm să judecăm obiectiv, dar sub nicio formă nu începem acțiuni noi, pentru că există riscul obstacolelor și al amânărilor. Vom reuși să trecem peste dificultăți prin inteligență și comunicarea cu ceilalți.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să perseverăm în eforturile noastre, să ne bucurăm de momentele fericite în cuplu și să încercăm să fim cât mai obiectivi. Este o zi în care ne folosim calitățile cele mai profunde și scăpăm de unele defecte, vicii, idei fixe sau eronate. Runa Magica ne sfătuiește să ne manifestăm cât putem de mult umanismul, generozitatea și toleranța față de ceilalți. Sfaturile de astăzi sunt benefice și avem atât suportul divinității, cât și pe cel al persoanelor mai experimentate, iar condiția este să ne stăpânim orgoliul și ambițiile nemăsurate.

CITEȘTE ȘI: Primele declarații date de poștașul care ar fi furat 278.000 de lei, prins la Ploiești: are banii “de la muncă” și “nu prea” sunt ai lui – VIDEO LINK

Back To Top