Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

 

• Astro aspectele zilei ne arată evenimente karmice pe care vom fi nevoiți să le acceptăm, eliberări de frici, temeri, lucruri vechi, atașamente, ne confruntăm cu detoxifieri și vom fi obligați să învățăm să ne iubim mai mult și să ne privim la adevărata valoare.
• Astăzi primim ajutorul persoanelor mai în vârstă atunci când ne confruntăm cu rănile și traumele noastre de vindecat, ies la suprafață aspecte subtile, de la talente deosebite până la dureri pe care le-am ascuns, legătura cu divinitatea este foarte puternică.
• Astro vibrația zilei ne influențează printr-un sentiment de agitație, ne vom simți provocați și avem tendința spre conflict, motiv pentru care vom fi nevoiți să ne stăpânim foarte bine comportamentul. Să vedem predicțiile pentru toate zodiile.

Berbec – Energie debordantă, nevoia de înnoire, de a arunca ceea ce este vechi și de a revizui totul, de la casă la planurile de viață, de evitat subiectele nedocumentate solid și vorbăria goală, discreție mai mare în planurile de viitor.
Taur – Astro aspectele zilei atrag evidențiază riscuri în sănătate, nevoia de detoxifiere, dietă, fluctuații emoționale, nevoia de odihnă și singurătate.
Gemeni – Informații numeroase din partea anturajului personal și profesional, astro vibrația aduce tendința către iritare, de evitat sarcinile stresante, provocările verbale de orice fel și deciziile.
Rac – Astro aspecte cu agitație în zona socială, aglomerație de evenimente, nevoia de stăpânire a impulsurilor verbale și a dezbaterilor contradictorii, tendința de revoltă la orice constrângere.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: HAGALAZ și ANSUZ – Evenimente incontrolabile

Leu – Conjuncturile astro favorizează călătoriile, deplasările, scopurile nobile, idealismul, de evitat activitățile care solicită foarte mult rațiunea, inspirație favorizată.
Fecioară – Astro avertismentul vizează risc de cheltuieli neprevăzute, sunt supuse risipei banii comuni, atenție la investiții care, astăzi, au risc de defecțiuni, neclarități, pierderi.
Balanță – Provocări și nevoia de prudență în fața anturajului, nevoia de a accepta situații care nu pot fi controlate, nevoia de clarificare a relațiilor, comunicare deschisă.
Scorpion – Astro influențele vizează sectorul domestic, responsabilități multiple și de rutină, îndatoriri acasă, atenție sporită la probleme de sănătate care vizează zona renală și gâtul, nevoia de odihnă.
Săgetător – Chef de aventuri, tendința astro activează zona distracției, activitățile recreative, dragostea bruscă, de evitat contrazicerile și impulsivitatea, dar și excesele alimentare.
Capricorn – Responsabilități multiple acasă, cu rezolvări eficiente pe termen lung, îmbunătățiri în zona locuinței, atenție la detalii care sunt mai greu observate astăzi, sfaturi bune de la familie.
Vărsător – Întâlniri, comunicare, vorbe multe, atenție la riscul de a dezvălui aspecte ale planurilor personale, de evitat provocările din jur, atenția la detalii deranjează anturajul.
Pești – Astro aspectele zilei favorizează sectorul abundenței, vin bani, cadouri sau oportunități neașteptate, cheltuieli și sprijinul unei persoane apropiate, colaborări fructuoase.

CITEȘTE ȘI: Un falsificator de documente, aproape de perfecțiune. Buletin de România pentru Brad Pitt

Back To Top