Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 6 noiembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne spune, astăzi, că ne vom confrunta cu provocări, vom depune eforturi pentru a trece peste dificultăți, dar succesul ne este asigurat de atitudinea binevoitoare, diplomație și mai ales simțul umorului.
• Thurisaz este runa care semnifică energia masculină, conflictele, spiritul competitiv, dar și protecția divină în cazul oricărui tip de agresivitate.
• Runa Wunjo simbolizează fericirea, bucuria, râsul, lipsa de anxietate, succesul.

Runa Thurisaz reprezintă în mitologia germanică ciocanul Mjolnnir, care era arma zeului Thor, considerat protectorul oamenilor și al bunurilor. Semnificația tradițională a runei include protecție asociată cu un noroc care vine pe neașteptate, sub forma unei surse neprevăzute de câștig, a unei oportunități noi datorate faptului că ne vom afla în locul potrivit, la momentul potrivit, pentru a culege roadele. În pofida semnificațiilor de bun augur, runa Thurisaz ne avertizează că nu trebuie să ne „îmbătăm cu apă rece”, deoarece succesul depinde de prudența și atitudinea noastră, pentru că există riscul de a face cu adversari mai puternici din punct de vedere intelectual sau financiar.
Semnificația înalt-spirituală a runei este aceea a unei forțe primare, corespunzătoare celor patru elemente din natură și elementalilor care le sunt asociate (gnomi, silfide, elfi, salamandre). Astăzi, runa Thurisaz ne indică protecție din partea divinității, vești bune care anunță o schimbare și implică o decizie înțeleaptă, o energie deosebită care ne poate ajuta să trecem peste situații dificile. Nu opunem rezistență și nu încercăm să grăbim lucrurile. Runa Thurisaz ne ajută în studiu și meditație, autodisciplină, ștergerea unei situații rele, îndepărtarea rapidă a atacurilor de orice fel.

CITEȘTE ȘI: Sculptura Monumentală de la Ploiești. Maxim Dumitraș: „Aveți aici o oportunitate unică în lume, este extraordinar! Edilii ar trebui să fie conștienți de asta”

Este urmată de runa Wunjo, care simbolizează gloria, succesul, recunoașterea, veselia, mulțumirea. Runa Wunjo, pentru neamurile germanice, era runa bucuriei și a fericirii. Apariția ei indică o rezolvare benefică a oricărei situații, cu atât mai mult atunci când apare în ultima poziție. Astăzi, Wunjo ne arată forță psihică, inspirație divină, extaz, calea către țelul spiritual, victorie datorată tăriei de caracter, sănătate perfectă, ameliorări în toate domeniile de viață. Este runa prevestitoare de armonie în toate aspectele vieții noastre. În această perioadă, este bine să ne facem noi prieteni și parteneri. Vedem mult mai clar decât altădată scopurile și situațiile din jur.
Un singur averisment ne oferă Wunjo: pericolul ca o persoană egocentristă și autoritară să ne domine, să ne folosească în propriul interes sau cel puțin să ne intimideze. În ultima poziție, runa Wunjo ne spune că parcurgem o fază de maturizare spirituală care este garanția atingerii idealurilor noastre cele mai nobile. Este momentul să ne pregătim pentru mari transformări cu un final fericit, schimbarea însă ne va consuma serios. Apariția runei Wunjo într-un tiraj asigură victoria.

Sfatul runei:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să așteptăm momentul potrivit pentru a acționa. Stă în puterea noastră să ne îndreptăm către un succes, important este să ne manifestăm sensibilitatea și empatia la doleanțele altora. Runa Magica ne mai recomandă să fim atenți cum atitudinea noastră modelează comportamentele din jur, iar buna dispoziție demolează obstacole și echilibrează situații tensionate.

CITEȘTE ȘI: Campionatele Naţionale şi Cupa României la Gimnastică Ritmică, în acest weekend, la Sala Sporturilor “Olimpia”

Back To Top