Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 7 noiembrie 22
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi cu noutăți de la distanță, obligații noi, modalități inedite de a ne atinge scopurile, care apar cu blândețe, profunzime și posibile întârzieri.
• Berkana reprezintă principiul feminin în sine, puterea feminității și misterele nașterii concrete sau a unor noi posibilități, dar care necesită astăzi o mare răbdare și înțelegere.
• Runa Raido este runa călătoriilor, a deschiderii unor noi oportunități, a capacității de a fi lider, dar și a capacității de a lua deciziile cele mai bune.

Simbol al conceperii și prosperității, Berkana exprimă posibilitatea atingerii unui rezultat concret, mai ales în viața familială sau sentimentală, realizat în mod lent și constant, fără intervenții bruște. Berkana are în vedere feminitatea în toate ipostazele ei: fecioara, fiica, mama, sora, bunica. De asemenea, este o rună aducătoare de prosperitate. Astăzi, runa Berkana ne atrage atenția asupra unor posibile întârzieri, planurile noastre se concretizează cu greutate sau stagnează. Deși vom reuși să fructificăm ideile cele mai frumoase, deocamdată ni se cer înțelegere și răbdare pentru că temporar situațiile nu trebuie grăbite.

CITEȘTE ȘI: Un cutremur cu magnitudinea 3 s-a produs, duminică, la mai puțin de 50 de kilometri de Ploiești

Este urmată de runa Raido, a călătoriilor, care se referă și la o schimbare de destin, un progres, documentare, cercetare, dar și capacitatea noastră de a fi lideri și de a lua cele mai bune decizii. Astăzi, Raido ne indică o posibilă deplasare din obligație, o zi în care începerea negocierilor necesită prudență mai mare decât de obicei, drumurile spirituale sunt realizate cu eforturi mai mari decât de obicei sau trebuie amânate pentru o perioadă. O răsturnare de situație ne obligă să ne adaptăm, este posibilă o bulversare a planurilor proprii. Atenție mare la drumuri, ne spune runa Raido astăzi: apar întârzieri, există risc de accidente sau defecțiuni ale mijlocului de transport. Nu este un moment bun pentru distracție, iar relațiile trebuie privite cu seriozitate pntru că există risc de rupturi în colaborări sau de complicații. În ultima poziție, runa Raido ne spune că este benefic pentru noi să perseverăm și să ne păstrăm drumul cinstit, chiar dacă vem de străbătut niște încercări. Cu înțelepciune, putem descoperi adevărul pe care îl căutăm.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă, astăzi, asupra împotriva anxietății. Astăzi nu încercăm să grăbim evenimentele și ne stăpânim cât putem mai bine anxietatea, frustrările, fricile, pentru că există întotdeauna o cale de rezolvare. Runa Magica ne amintește că răbdarea este o forță care duce în mod sigur la succes. De asemenea, nu frumusețea situațiilor este cea mai importantă, de obicei ceea ce este prea frumos nu este și real, iar unele persoane urmăresc să ne înșele. Astăzi ne păstrăm limpezimea și individualitatea, fiind receptivi la schimbări.

CITEȘTE ȘI: Zona Ploiești, a doua după Capitală preferată, în 2022, de firmele de distribuție și retail pentru piața logistică

Back To Top