Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

 

• Astro conjuncturile ne îndeamnă, astăzi, să dăm o atenție deosebită relațiilor dintr-un punct de vedere mai profund, dintr-o perspectivă interioară nouă, la care avem acces prin tendința spre pesimism și izolare.
• Este posibil să iasă la suprafață frici, anxietăți, iar raportarea la situațiile și oamenii din jur să fie făcută printr-un filtru de revizuire interioară care ne arată prin moduri subtile, cum ar fi visele sau intuițiile, aspecte ascunse ale evenimentelor prin care am trecut.
• Astro vibrația zilei ne aduce în atenție influențele Lunii pline și ale eclipsei de lună: reorganizarea priorităților, a scopurilor noastre, a drumurilor noastre în viață, tendința spre perfecționism și curajul de a pune punctul pe i. Să aflăm cum sunt aspectate zodiile.

 

Berbec – Astro influența zilei se manifestă prin sentimentul că lucrurile nu merg atât de eficient pe cât ar trebui, transformări interioare cu reorganizări pentru perioada imediat următoare, de evitat pesoanele profitoare, concentrare pe drumul personal și nevoia de singurătate.
Taur – Conjuncturile astro avertizează asupra nevoii de odihnă și atenție sporită sănătății psihice, stări emoționale fluctuante, concentrare slabă, de evitat provocările și socializarea, susținerea persoanelor dragi.
Gemeni – Astro avertismente puternice în zona colaborărilor, de evitat încrederea în persoanele întâlnite astăzi, risc de trădări, scopuri și interese ascunse, selectarea riguroasă a anturajului și evitarea situațiilor sociale tensionate, sunt de preferat amânările unor proiecte noi.
Rac – Zona socio-profesională este astro susținută, imaginea publică este zdruncinată, atenție sporită la sfaturile din jur care aduc rezolvări inedite ale unor situații complicate, informații utile din jur.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: BERKANA și RAIDO – Prudență și amânări

Leu – Atenție sporită la comportament, excesele de orice fel supun relațiile și colaborările riscului de rupturi, nevoia de discreție, delicatețe în atitudine și o mare diplomație, ziua este favorabilă activităților artistice și documentării.
Fecioară – O zi cu susținere astro în zona secretelor, ies la iveală dedesubturi ale unor situații, capacitatea de sinteză a evenimentelor este mare, înțelegere profundă a evenimentelor și posibile revelații în abordarea proiectelor de viitor.
Balanță – Astro avertismentele se îndreaptă spre zona colaborărilor care se pot strica astăzi, de evitat implicarea în conflicte sau în dialoguri contradictorii, nevoia de a nu interveni în cursul evenimentelor, izolarea este benefică.
Scorpion – Astro aspectele evidențiază sfera sănătății, de evitat agitația și sarcinile care necesită efort deosebit, amânări ale unor planuri, detașarea permite reevaluarea obiectivă a unor persoane din jur.
Săgetător – Fluctuații emoționale și sensibilitate sporită astăzi, oboseala își spune cuvântul, nevoia de retragere din iureșul zilei, de evitat sub orice formă critica și contrazicerile cu cei din jur, stăpânirea comportamentului și a impulsurilor agresive.
Capricorn – Influențele astro se manifestă în zona sentimentelor și a fluctuațiilor emoționale, pesimism, nostalgie, comparații ale prezentului cu trecutul, sunt recomandate activitățile care dau satisfacții sufletești.
Vărsător – Astro aspectele favorizează sfera intelectuală, dialogurile constructive, finalizările situațiilor tensionate, împăcările și negocierile, de evitat excesele în comunicare, noutăți despre anturajul apropiat sau colegi.
Pești – Intră în atenție zona financiară acolo unde cheltuielile obligatorii destabilizează bugetul, încredere mai mare în forțele proprii și nevoia de a privi cu deschidere către viitor pentru a putea vedea oportunitățile suplimentare de câștig.

CITEȘTE ȘI: Zona Ploiești, a doua după Capitală preferată, în 2022, de firmele de distribuție și retail pentru piața logistică

Back To Top