Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cea mai buna branză
Categorie: Timp liber

 

• La ediția din acest an a concursului World Cheese Awards, au fost prezentate peste 4.400 de feluri de brânză.
• Concursul a avut loc în orașul galez Newport.
• Cei 250 de jurați internaționali au decis că cea mai bună brânză din lume este Le Gruyère AOP, a producătorului elvețian Vorderfultigen, maturată de specialiștii de la Gourmino.

4.434 de feluri de brânză din 42 de țări au fost analizate de experți în cadrul concursului World Cheese Awards 2022. Evenimentul a avut loc într-un centru de conferințe din orașul galez Newport, juriul fiind format din 250 de experți internaționali.

Toate brânzeturile au fost degustate în orb, deși, cu o echipă de jurați selectată dintr-o armată de producători de brânzeturi, vânzători, scriitori și alți experți, mulți știau mai mult sau mai puțin din ce mușcă. Câteva brânzeturi comerciale celebre puteau fi ușor identificate.

Juriul a avut sarcina de a nota fiecare sortiment în funcție de aspectul vizual, aromă, gust și senzația produsă papilelor gustative.

Cele mai bune au primit statutul de aur, argint sau bronz, iar fiecare masă a selectat una ca fiind „super gold".

CITEȘTE ȘI: Lege nouă și instituție nouă pentru lapte și produse lactate

După mai multe degustări, au fost selectate 98 de sortimente de brânză în categoria „super gold” și, în finală, au rămas doar 16. Juriul a ținut cont de aspect, aromă, gust și senzația Sortimentele au fost extrem de variate. Au fost prezentate brânzeturi în formă de pălării, învelite în frunze de urzică sau acoperite cu cenușă. Unele erau extrem de simple, în timp ce altele se asemănau cu niște prăjituri, fiind decorate cu fructe. De asemenea, culorile erau deosebit de variate, unele fiind portocalii, albastre și chiar mov.

Cea mai bună brânză din 2022

Cea mai bună brânză din lume în 2022 a fost desemnată Le Gruyère AOP, a producătorului elvețian Vorderfultigen, maturată de specialiștii de la Gourmino. Experții din juriu au descris-o ca fiind „o brânză cu adevărat rafinată, produsă manual” care „se topește pe limbă și are note de plante, fructe și piele”.

O brânză maturată, gruyère este ușor sfărâmicioasă și este fabricată din lapte crud de vacă.

A doua cea mai bună brânză a fost desemnată Gorgonzola Dolce DOP. Este o brânză moale, albastră și cu unt, produsă de De' Magi, din Italia.

Mai multe pe ziare.com

CITEȘTE ȘI: Scumpirea laptelui va duce la creşterea prețului brânzeturilor

Back To Top