Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 19 noiembrie 22
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care beneficiem de protecție divină, dar suntem avertizați că cei pe care ne bazăm nu vor fi alături de noi, însă, cu toate acestea, rezolvările ne vor aduce satisfacții sufletești.
• Algiz este cea mai puternică rună de protecție, care ne indică un suflu nou, noroc și oportunități, iar astăzi ne avertizează să ne bazăm doar pe forțele proprii.
• Runa Sowilo aduce inspirație, bucurie, iubire și ne arată că vom ieși la lumină din orice situație neclară.

Runa Algiz este considerată o rună a norocului și a protecției divine, ea indicând un suflu nou în viața noastră, concretizat printr-o șansă providențială, care poate veni și din partea unui prieten bun. Apariția runei într-un tiraj constituie o garanție a faptului că acțiunile noastre vor fi protejate de Providență iar divinitatea ne va trimite, în timp util, avertismente despre posibile evenimente negative ce vor putea fi astfel evitate.
Astăzi, runa Algiz ne avertizează asupra riscului de înșelare iminentă, un sacrificiu în folosul apropiaților sau chiar ponoase de pe urma greșelilor altora. În acest caz, Algiz recomandă astăzi prudență maxima, refuzarea unor oferte aparent atrăgătoare sau evitarea unor persoane rău-intenționate, care ar dori să profite de pe urma noastră. Ne vom confrunta cu situații în care ni se va cere atenție sporită la intențiile celor din jur, posibil egoism din partea părinților sau a superiorilor, minciuni și prefăcătorie din partea persoanelor de la care așteptăm un sprijin, comunicare defectuoasă, confuzie în gândire, datorată surprizelor neplăcute create de ceilalți, refuz de a analiza sau de a învață lecțiile vieții.

CITEȘTE ȘI: Consumul de alcool, interzis pe stadioane la CM de Fotbal din Qatar

Este urmată de runa Sowilo, confirmarea reușitelor de astăzi, care indică succes, glorie, energie pozitivă, creștere, putere, activitate, fertilitate, sănătate.
Runa Sowilo este benefică, fiind considerată runa victoriei, ce reprezintă fulgerul energiei divine sau razele solare. Apariția ei arată că putem învinge ușor toate obstacolele, întrucât ne bucurăm de sprijinul ierarhiilor celeste. Sowilo exprimă victoria obținută prin acțiune, hotărâre și asigurată de o mare vitalitate. Există forța necesară pentru depășirea obstacolelor și dificultăților în realizarea ideilor și dorințelor. Runa Sowilo simbolizează entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare și vitalitate regăsită. De asemenea, ne putem aștepta la preluarea unei responsabilități importante sau la recunoașterea capacităților noastre.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne avertizează, astăzi, să fim prudenți în fața situațiilor neclare, pentru că ziua are un mare potențial de înșelare, trădare, greșeli, confuzii. Deși este indicat să fim pregățiți să învățăm de la cei mai înțelepți și mai experimentați, va fi nevoie să trecem totul prin filtrul rațiunii proprii. Runa Magica ne pune în gardă asupra exceselor și a dorinței de a reuși prea repede. Nu confundăm entuziasmul cu impulsivitatea și ne exprimăm calitățile fără să urmărim ambiții nemăsurate. Nu ne lăsăm cuceriți de aparențe, pentru că nu tot ce este frumos este benefic pentru noi și riscăm să fim mințiți sau înșelați.

CITEȘTE ȘI: Incident: Imagini pentru adulți la dezbaterea privind securitatea cibernetică a României

Back To Top