Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

 

• Astro aspectele zilei ne scot în evidență obligativitatea unui proces de vindecare interioară, vom fi nevoiți să trecem prin transformări mari, rana noastră cea mai profundă iese la suprafață și ne determină să facem toate schimbările necesare pentru a depăși trecutul, pentru a ne detoxifia și a ne elibera de constrângerile care ne-au ținut pe loc, iar ingeniozitatea ne ajută.
• Trecem prin momente de confuzii, neatenție, accidente, îmbolnăviri, neclaritate, avem tendința de a fi imprudenți, iar energia zilei activează tensiunile, scandalurile, sunt posibile chiar și defecțiuni ale rețelelor de comunicare.
• Astro vibrația zilei ne aduce acceptare de efort, ne orientăm energia către perseverență și responsabilitate, dar ar fi bine să fim prudenți, atenți și concentrați la detalii, să evităm deciziile importante, excesele de orice fel și așteptările prea mari de la ceilalți, ca să ne ferim de riscuri. Iată cum sunt influențare zodiile.

 

Berbec – Astro oportunități pentru clarificări ale gândurilor și dorințelor prufunde, studiul și documentarea sunt favorizate, nevoia de detașare și evitare a implicării în probleme pentru a vedea situațiile în ansamblu.
Taur – Gândire și comunicare confuze astăzi, de evitat deciziile financiare și semnarea de acte, amânarea pentru momente mai bune a parteneriatelor care implică bani.
Gemeni – Parteneriatele sunt zdruncinate astăzi, astro conjuncturile favorizează clarificări ale raporturilor cu ceilalți, nevoia de a scăpa de adicții și mentalități învechite, șanse pentru îmbunătățirea statutului social.
Rac – Solicitări multiple din partea tuturor, nevoia de concentrare pe organizarea programului și selectare a priorităților, fie ele profesionale, fie față de familie, oboseala poate aduce riscuri de sănătate, nevoia de prudență.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: HAGALAZ și LAGUZ – Schimbări și confuzie

Leu – Relațiile sunt puse astăzi sub lupă de conjuncturile astro, posibile tensiuni cu cei dragi pe tema banilor, nevoia de comunicare deschisă și stăpânire a impulsivității, amânarea deciziilor de investiții.
Fecioară – Familia și casa sunt zonele favorizate astro, care aduc satisfacții sufletești și echilibru interior, de evitat agitația și tensiunile în dialogurile cu ceilalți, încredere mai mare în propriile forțe de vindecare.
Balanță – Astro susținere în călătorii de orice fel, cu rezolvări eficiente, ajutor din partea anturajului apropiat, apar noutăți utile, iar relația cu instituțiile sau autoritățile este armonioasă.
Scorpion – Apar șanse de câștiguri financiare suplimentare, o zi în care astro conjuncturile aduc surprize bănești, cadouri, bonusuri, apar recompense neașteptate, de evitat risipirea bugetului pe mofturile altora.
Săgetător – O zi cu energie debordantă, oboseala este neglijată, așa că atenție sporită la sănătate, astro aspectele favorizează împlinirea dorințelor profunde.
Capricorn – Nevoia de discreție și atenție sporită la intuiții, revelații, semne premonitorii, aspecte profunde pot ieși la suprafață, o zi bună pentru introspecții, atenție mare la fluctuațiile din sănătate, de evitat orice formă de dispută cu cei din jur.
Vărsător – Astro susținere în zona prietenilor și a parteneriatelor, apar conjuncturi neașteptate în raport cu persoane influente, de evitat divergențele pe tema banilor, prudență la tendința altora de a profita.
Pești – Risc de interferențe a familiei în zona profesională, nevoia de delimitare a teritoriului și de clarificare a ierarhiilor, risc de tensiuni în comunicare, nevoia crescută de prudență în relațiile cu autoritățile, care pot fi confuze astăzi.

CITEȘTE ȘI: TEATRUL PLOIEȘTI. Spectacolele săptămânii la „Toma Caragiu”

Back To Top