Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 25 noiembrie 22
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne anunță o zi cu provocări, distrugeri, schimbări bruște, cu un potențial de haos și emoții, care ne poate aduce confuzii, iluzionări și tentația de a face exact ce nu trebuie.
• Hagalaz este runa dezastrelor, care ne indică o criză, lucruri negative care ne lasă cu gura căscată, schimbarea bruscă, dar care ne obligă la evoluție.
• Runa Laguz, a emoțiilor și subconștientului, ne arată astăzi, necesitatea de a aborda o problemă cu toată seriozitatea și orice extremă va fi taxată.

Semnificația runei Hagalaz, pentru popoarele germanice, era aceea de „grindină”, ca o reprezentare concretă a forțelor elementare care scapă controlului uman și a căror manifestare este stihinică. În tradiția spirituală scandinavă, runa semnifica obstacolul inițiatic care trebuia depășit de eroul popular pentru a deveni inițiat în secretele magiei.
De aceea, interpretările date lui Hagalaz includ întotdeauna ideea de constrângere, limitare sau de întârziere, în cel mai bun caz. Hagalaz ne arată distrugere, dezastru, ștergere, lecție karmică, schimbare drastică, pierdere bruscă, încercare grea, testare.
De multe ori, runa indică faptul că viitorul este guvernat de forța destinului sau depinde întru totul de altcineva care ne influențează soarta în mod decisiv, dar detașat, uneori prin intermediul unei comunicări oficiale. Dificultățile zilei trebuie privite cu prudență și ca pe o lecție de viață, în vederea accelerării evoluției spirituale.

CITEȘTE ȘI: TEATRUL PLOIEȘTI. Spectacolele săptămânii la „Toma Caragiu”

Astăzi, Hagalaz arată sfârșitul unei acțiuni sau un deznodământ mai puțin fericit, constând într-o pierdere sau în ratarea unei șanse providențiale. Schimbarea este binevenită, dar nu atunci când ne face să fim mai răi decât am fost. Este momentul să fim atenți ca transformarea prin care trecem să fie doar spre binele nostru, să ne păstrăm calitățile și să lucrăm asupra defectelor care ar putea să ne îndepărteze de oamenii apropiați. Mai ales că runa Hagalaz ne ajută la îndepărtarea influențelor nedorite, ruperea învățăturilor destructive – ticuri și vicii, ideea distrugerii vechiului pentru creșterea noului și un mare potențial creativ.

Este urmată de runa Laguz, a emoțiilor, a apei, a subconștientului, intuiției și receptivicătii. Orice schimbare de astăzi ne afectează emoțional provocându-ne abilitățile corespondente apei: adaptabilitate, perspicacitate, forță interioară și subtilitate. Uneori, runa Laguz este indicatorul unor abilități psihice certe sau o ghidare clară din partea puterilor superioare. Va trebui să trecem încercări, să ne organizăm și să ne alegem coerent prioritățile. Laguz ne avertizează și asupra nevoii de a nu cădea în extreme, ne stăpânim comportamentul și ne ferim de orice exces pentru că impulsivitatea va fi taxată astăzi.

Astăzi, runa Laguz exprimă confuzie, iluzie, tentația de a face exact ce nu trebuie ori faptul că dorim să rezolvăm problema pe o cale facilă în aparență, ceea ce ne-ar pricinui doar necazuri. Poate indica și probleme sau resentimente din partea unei femei. Transformările prin care trecem astăzi vor avea efect la nivel emoțional, iar prin ele câștigăm în evoluția noastră, deși ne vor zdruncina destul de tare. Atașamentele nu sunt indicate și, dacă ne oprim în trecut, riscăm să avem probleme financiare. În același timp, runa Laguz mărește abilitățile psihice, combate frica, echilibrează dezordinile mintale și emoționale, descoperă gândurile ascunse.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne asigură, astăzi, că ne aflăm pe un drum în care avem nevoie de curățare, detoxifiere fizică, mentală și emoțională. Dacă susținerea zilei este iubirea, pentru a-i permite să se manifeste va fi nevoie să ne reevaluăm, să lucrăm cu îndoiala de sine și cu gândurile negative, dar mai ales să nu refuzăm schimbarea sau încrederea în a ne autocunoaște. Runa Magica ne sfătuiește să ne folosim intuiția ca pe un radar mai ales în situațiile de criză sau de confuzie, haosul și distrugerile ne activează unele din cele mai profunde abilități ale noastre, iar ni se dezvăluie capacități de care habar nu aveam până la provocările puternice și deschiderea la dorințele noastre profunde. Să acordăm atenția cuvenită vocii interioare.

CITEȘTE ȘI: CE: Produsele din tutun încălzite aromatizate vor fi interzise

Back To Top