Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 24 ianuarie 23
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne anunță o zi cu o mare creativitate și progresie, recompensele vor urma orice inițiativă, ne vor motiva și ne vor încuraja să ne concretizăm potențialul de creștere și dezvoltare.
• Gebo este runa darului care ne aduce bucurie sufletească și care ne arată astăzi, entuziasmul pe care îl avem pentru a ne pune în aplicare ideile și planurile.
• Runa Ingwaz ne spune că avem oportunitatea dezvoltării, a creșterii, este o zi bună pentru a ne rezolva problemele și responsabilitățile, dar cu răbdare.

Runa Gebo are înțelesul de recompensă, cadou, dragoste, relații, generozitate, neașteptat de mare noroc și simbolizează darul care aduce bucurie sufletească. De regulă, runa arată un parteneriat, fie că este vorba de relații afective, fie că este vorba de afaceri, iar lecția pe care ne-o predă Gebo este aceea de a dărui, dar și de a primi. Atunci când este interpretată ca răspuns la o problemă de natură afectivă, anunță că prietenia dintre un bărbat și o femeie se poate transforma într-o relație fericită de cuplu. În accepțiunea sa tradițională, runa are semnificația de dar cu conotații emoționale și mai poate reprezenta un cadou între îndrăgostiți, un suvenir simbolic, o sumă de bani sau un bun material mult așteptat.
În vechile tradiții spirituale nordice, runa era un simbol al unui dar divin primit de aleșii zeilor, care putea consta și în înțelepciune sau chiar clarviziune.

 CITEȘTE ȘI: FILARMONICA: CONCERT EXTRAORDINAR DEDICAT ZILEI UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE

Gebo ne anunță astăzi relații armonioase, sacrificiu de sine, loialitate, carismă, extaz, dar, cadou, sprijin dezinteresat într-o acțiune soldată cu bune rezultate financiare, parteneriat în iubire sau afaceri. Este o perioadă în care generozitatea ne ajută să facem și să ni se facă bine. Runa ne avertizează, totuși, să ne supraveghem cheltuielile pentru că avem tendința de a deveni risipitori. Problemele zilei pot avea cauze afective.
Este urmată de runa Ingwaz, a creativității, dezvoltării, creșterii, progresiei, care ne arată, în același timp, productivitate, stabilitate, echilibru și realism. Simbol al pietrei de hotar, Ingwaz anunță sfârșitul unui segment și începerea altuia, sfârșitul unei faze mai vechi din viață și apariția unea noi. Runa Ingwaz ne spune, astăzi, că a venit clipa când putem să ne ducem la capăt proiectele începute mai demult. Nu va fi ușor, dar dacă avem răbdare, vom vedea cum toate ideile ni se materializează. Este nevoie să lucrăm cu lumea noastră interioară, să ne proiectăm viitorul așa cum ni-l dorim. Astăzi, depășim conflictele și certurile și ne înarmăm cu precauție.
Runa Ingwaz semnifică o finalizare cu succes a unui proiect aflat în realizare sau apropierea unui eveniment „piatră de hotar” în viața noastră: un parteneriat, căsătorie, nașterea unui copil, o nouă locuință sau un nou loc de muncă, o nouă afacere, etc.
Există un singur aspect negativ, legat de blestemul misticului: o persoană care se închide în lumea ei interioară ajunge să se izoleze de realitate și să se simtă singură și tristă.
Runa Ingwaz ne ajută la fertilitate, crește sănătatea generală, aduce echilibru, ne reconectează corpul, mintea și spiritul la realitate.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne încurajează, astăzi, să ne ascultăm cu atenție intuiția și calitățile precum empatia, umanismul, ajutorarea celor din jur. Interesele personale nu trebuie să îi afecteze pe cei din jur. Astăzi, contactele sociale ne sunt folositoare. Runa Magica ne pune în gardă asupra tendinței de încăpățânare și grabă, așa că vom avea nevoie de deschidere, flexibilitate, iar forțarea demersului firesc al evoluției lucrurilor duce la un eșec garantat.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERIRE ARHEOLOGICĂ: VAS GETIC PLIN CU MONEDE, GĂSIT ÎN DOBROGEA

Back To Top