Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

om la lună lansare vinil la Ploiești
Categorie: Timp liber

 

• Pe 9 martie, „om la lună” vine pentru prima dată la Ploiești și lansează pe vinil cele trei albume de studio.
• „Suntem foarte mândri că putem să le prezentăm pe vinil, într-o colecție de luat acasă și ascultată de o mie de ori și așezată în rastelul de viniluri prețioase și ascultată iar”, spune Doru Pușcașu, fondatorul proiectului muzical.

„om la lună” lansează pe vinil cele trei albume de studio și pornește în cel mai mare turneu național din istoria trupei. Trei luni și peste 20 de concerte, în care trupa aduce în fața publicului cântecele cunoscute și deja iubite, într-un show cu multă energie și emoție. Turneul începe pe 3 martie și parcurge toată țara, încheindu-se pe 21 mai.

Om la lună

„Am început în vara lui 2018, cu o voce, o chitară și un pian. Au trecut aproape cinci ani, iar proiectul meu solo s-a transformat într-o trupă ce crescut cu fiecare concert și cu fiecare moment memorabil ce ne-a legat definitiv pe unii de ceilalți. Am trecut o pandemie împreună, am scris trei albume împreună, iar acum suntem foarte mândri că putem să le prezentăm pe vinil, într-o colecție de luat acasă și ascultată de o mie de ori și așezată în rastelul de viniluri prețioase și ascultată iar. Cu bucurie și cu drag, așa cum a fost făcută.”, spune Doru Pușcașu, membru al trupei „om la lună”.

Despre „om la lună”

„om la lună” a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite ale lui Doru. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese.

 CITEȘTE ȘI: VIDEO „TOMA CARAGIU – GÂNDURI, AMINTIRI, REVERENȚE”, CU MIRCEA DIACONU

În 2020, în perioada de lockdown, trupa a compus EP-ul ‚Dans’, pe care l-a lansat în vara aceluiași an, pornind apoi în primul turneu din istoria sa, descoperind oameni și locuri noi și devenind în scurt timp foarte iubită pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții.

În 2021, om la lună a lansat primul album complet „În caz de om la lună, strigați „om la lună stânga/dreapta”, după caz” - un disc extrem de apreciat de public și de criticii de specialitate, și a avut numeroase concerte și participări la festivalurile din țară.

La finalul lui 2021, membrii trupei au petrecut împreună două săptămâni complet izolați într-un sat de la poalele Munților Vrancei și au compus un nou material „Echilibru”, pe care l-au lansat în iunie 2022. Acest album a adus o nouă direcție de explorat, una în care poezia și căldura mesajelor se îmbină cu elemente și sunete noi, păstrând sinceritatea și vulnerabilitatea cântecelor, dar adăugând noi valențe creațiilor trupei. Albumul a fost promovat printr-un turneu prin nouă orașe din România, dar și prin prezența la festivaluri importante, ca Electric Castle, Rocanotherworld, TIFF și Electric Nights.

„om la lună” a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil. La cinci ani de la înființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ/indie rock din România, cu numeroase concerte sold out și cu o comunitate de fani devotați în toată țara.

Îi vom întâlni pe muzicienii de la „om la lună” joi, 9 martie, la Curtea Berarilor Timișoreana, unde accesul va fi permis de la ora 18.30, iar concertul va începe la ora 20.00. Prețul unui bilet este 55 lei în avans și 70 lei în ziua evenimentului. Biletele sunt disponibile prin Eventbook.ro . 

Rezervări pentru locuri la masă pot fi făcute la tel. 0725 982 771. Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

CITEȘTE ȘI: PRIMĂVARA ACEASTA, CELE MAI COOL SELFIE-URI SE FAC LA EXPOZIȚIA TAKE A SELFIE DIN AFI PLOIEȘTI

Back To Top