Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 6 martie 23
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne spune că astăzi vom avea parte de multe dezvăluiri, lucruri ascunse ies la iveală și ne manifestăm cât putem de mult voința, îndrăzneala și intuiția în fața provocărilor.
• Runa Perthro ne confirmă renașterea, dar ne și aduce la suprafață secrete, profeții, norocul chior.
• Elhaz este simbolul progresului, al tranziției și al schimbării anticipate, care ne evocă evoluția, deplasările, dar și o excepțională deschidere a spiritului.

Runa Perthro, cea mai mistică dintre rune, ne arată renaștere, mister, magie, fertilitate, sexualitate, ghicire, noi profeții, dar și norocul chior, oportunitățile neșteptate care ne scot din probleme. Runa Perthro reprezintă lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale, fiind asociată magiei și misterelor. În același context, runa poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Runa mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză. Ea este semnul unei schimbări pozitive de destin, apar noi motive de bucurie. Vom avea parte de surprize plăcute. Atenție la excese, însă, pentru că runa Perthro ne indică și tendința de depășire premeditată a hotarului dintre bine și rău, potrivit legendei „ucenicul vrăjitor”, atras de folosirea fără măsură a propriilor sale forțe. Runa ne avertizează că, atât din cauza comportamentului nostru, cât și a greșelilor celorlalți, există riscul ca relațiile cu anturajul să se deterioreze.

 CITEȘTE ȘI: PE 9 MARTIE, TRUPA „OM LA LUNĂ” LANSEAZĂ LA PLOIEȘTI, PE VINIL, TREI ALBUME DE STUDIO

Runa Elhaz ne arată astăzi transportare, mișcare, energie, putere, comunicare, voință, îndrăzneală. Ea ne anunță o dezvoltare gradată, un progres constant și sigur însoțit de armonie. Avansăm împreună cu anturajul apropiat, respectând individualitatea fiecăruia, pentru că runa indică și colaborarea în echipă, uniunea la nivel mental și prieteniile, iar înțelesul ei include și sfera muncii, a carierei. De asemenea, poate indica o persoană care ne va oferi o mână de ajutor prin judecata sa corectă în problema avută sau ivirea unei asocieri fructuoase. Atenție, pentru că se prevestesc pericole neașteptate și va trebui să le evităm cu istețime. Încercăm să fim prezenți și prudenți ca să controlăm situațiile și nu uităm că există soluții pentru orice. Dacă reușim să depășim această perioadă mai dificilă, vom dobândi forță și vom deveni mai puternici.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă asupra agitației mentale și fizice, ne confruntăm cu scopuri multiple și dispersate, dorim să fugim din fața greutăților sau să schimbăm situația. Este o zi în care va fi bine să ne controlăm emoțiile și să conștientizăm că ne aflăm la o cotitură, în care trebuie să gestionăm cât putem mai bine problemele, nu să ne retragem din calea lor, ne folosim rațiunea și intuiția din plin ca să găsim cele mai bune soluții. Runa Magica ne spune că astăzi vom avea un consum psihic destul de mare, așa că grija de sine este importantă.

CITEȘTE ȘI: ORA DE VARĂ 2023. CÂND VOM DORMI MAI PUŢIN

Back To Top