Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 8 martie 23
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi cu energii pozitive, în care vom avea parte de daruri și ne vom dovedi generozitatea, dar suntem avertizați să nu ne punem încrederea prea mult în cei de la care așteptăm ajutor.
• Gebo este runa darului care aduce bucurie sufletească, iar apariția ei ne arată că provocările zilei au cauze afective.
• Runa Algiz, cea mai puternică rună de protecție, ne spune că astăzi există risc de înșelătorie și trebuie să fim prudenți în ceea ce privește ofertele celor din jur și intențiile lor.

Runa Gebo are înțelesul de cadou, dragoste, căsătorie, relații, parteneriat, generozitate, neașteptat de mare noroc. Gebo simbolizează darul care aduce bucurie sufletească. De regulă, runa arată un parteneriat, fie că este vorba de relații afective, fie că este vorba de afaceri. Prietenia dintre un bărbat și o femeie se poate transforma într-o relație fericită de cuplu. În accepțiunea ei tradițională, runa are semnificația de dar cu conotații emoționale și mai poate reprezenta un cadou între îndrăgostiți, un suvenir simbolic, o sumă de bani sau un bun material mult așteptat.
Runa Gebo ne indică astăzi relații armonioase, sacrificiu de sine, loialitate, carismă, extaz, dar, cadou, sprijin dezinteresat într-o acțiune soldată cu bune rezultate financiare, parteneriat în iubire sau afaceri. Este o perioadă în care generozitatea ne ajută să facem și să ni se facă bine. Vom primi cadouri frumoase, dar este nevoie să ne supraveghem cheltuielile fiindcă putem deveni risipitori.

 CITEȘTE ȘI: FILARMONICA PLOIEȘTI LANSEAZĂ O INVITAȚIE ISPITITOARE LA MUZICĂ ROMANTICĂ

Este urmată de runa Algiz, care are înțelesul de protecție, asistență, apărare, avertisment, sprijin, profesor, dilemă etică. Algiz este considerată o rună a norocului și a protecției divine, ea indicând un suflu nou în viața noastră, concretizat printr-o șansă providențială, care poate veni și din partea unui prieten bun. Apariția runei într-un tiraj constituie o garanție a faptului că acțiunile noastre vor fi protejate de Providență de la care vom primi în timp util avertismente despre posibile evenimente negative ce vor putea fi astfel evitate. Runa mai indică un drum nou în viață, respectiv o oportunitate în carieră sau relații bune cu prietenii și anturajul.
Totuși, astăzi Algiz ne avertizează asupra unor posibile confuzii, există risc de înșelare iminentă, un sacrificiu în folosul apropiaților sau chiar ponoase de pe urma greșelilor altora. Runa ne spune să fim atenți și prudenți în fața unor oferte aparent atrăgătoare, există riscul unor persoane rău-intenționate, care ar dori să profite de pe urma noastră sau conștientizarea unor interese egoiste din partea unor persoane cu autoritate. Astăzi ni se cere înțelepciune, intuiție, cunoaștere, elocință, adevăr, dreptate, inspirație, entuziasm, transformare. Runa Algiz ne avertizează că există risc de manipulare prin sugestie, minciuni și prefăcătorie din partea persoanelor de la care așteaptăm un sprijin, comunicare defectuoasă, confuzie în gândire, cauzată de surprize neplăcute create de ceilalți, refuz de a analiza sau de a învăța lecțiile vieții.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să ne urmăm intuiția. Provocările zilei nu trebuie să ne împiedice generozitatea față de cei din jur. Pot apărea situații încurcate în fața cărora să ne gândim la rezolvările pe care le-au găsit persoane mai experimentate decât noi, dar să trecem totul prin filtrul rațiunii proprii. Runa Magica ne încurajează spre o atitudine pozitivă în fața unor posibile tensiuni.

CITEȘTE ȘI: TEATRUL „TOMA CARAGIU” SĂRBĂTOREȘTE, ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ, FEMINITATEA

Back To Top