Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Teatrul Toma Caragiu
Categorie: APH Cultural

 

• În această săptămână, în care sărbătorim femeile și feminitatea, Teatrul „Toma Caragiu” ne dă întâlnire cu personaje fascinante și povești de viață captivante.
• Le vom revedea pe scena teatrului ploieștean pe Nico, Daniela Răduică și Sanda Ladoși, iar spectacolele săptămânii ne vor dărui o mulțime de zâmbete.

Săptămâna a început, la Teatrul „Toma Caragiu” cu spectacolul sold out „Jumătatea mea, bărbatul”, un one woman show cu Cezara Dafinescu, o succesiune de momente din viața acestei artiste unice, combinată cu poezie, secvențe de monolog și muzică. Cu vocea limpede și caldă, expresivă, cu un surâs irezistibil sau cu ochii în lacrimi, Cezara Dafinescu a purtat publicul prin experiețele copilăriei, adolescenței, tinereții și maturității.

Programul spectacolelor  Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești

„Dă, Doamne, cântec!” - miercuri, 8 martie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Muzica se împletește cu arta teatrală, într-un spectacol-concert în care veți avea ocazia să ascultați melodii reprezentative din repertoriul compozitorului Viorel Gavrilă, în interpretarea soliștilor Teatrului de Revista Majestic: Nico, Daniela Răduică, Romeo Zaharia, George Capanu, acompaniați de Orchestra Majestic și Baletul Majestic. Invitați speciali: Horia Moculescu și Sanda Ladoși.

„Ciao, bella!” - joi, 9 martie, ora 18.30, sala Teatrului de Animație Imaginario (Bulevardul Independenței nr.14). „Femei, drumuri, alegeri, întâlniri, dureri, desprinderi, căutări! Felii de viață tăiate egal din dospitul bol al existenței și servite spectatorilor cu tandrețe, știind că dăruind vei dobândi. Povești simple, compuse din fragmente ce s-ar regăsi în drumul fiecăreia dintre noi dacă am avea curajul introspecției. Un excelent demers terapeutic cu efecte pe termen lung care dezvăluie vulnerabilități, dar le găsește pansamente fine cu umor, empatie, împăcare.” (Alina Maer - scenesicuvinte.ro).

„Descurcă-lume” - sâmbătă, 11 martie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Una dintre cele mai longevive și îndrăgite producții ale secției Teatrul de Revistă Majestic, „Descurcă-lume” este o poveste amuzantă despre un tânăr care încearcă să își salveze prietenii din încurcături; adaptare realizată de Eugene Nacht-Stroe după piesa „Firfirică”, scrisă de celebrul cuplu al anilor '30, Stroe și Vasilache. Acest spectacol este SOLD OUT.

 CITEȘTE ȘI: VIDEO „TOMA CARAGIU – GÂNDURI, AMINTIRI, REVERENȚE”, CU MIRCEA DIACONU

„Gâlcevile din Chioggia” - duminică, 12 martie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Intrigile amoroase condimentează existența unor pescari și soții de pescari din Chioggia, o micuță localitate de la malul mării Adriatice, în apropiere de Veneția. Acest spectacol este SOLD OUT.

„Ali Baba și cei 40 de hoți” - miercuri, 8 martie, ora 10.30, sala Teatrului de Animație Imaginario (Bulevardul Independenței nr.14). „Ali Baba și cei 40 de hoți este alături de Sinbad Marinarul și Aladin și lampa fermecată, una dintre cele mai cunoscute povești din „O mie și una de nopți”, montată pe scenele românești. Povestea tăietorului de lemne, sărac, care abia își ducea traiul de pe o zi pe alta și a celor 40 de hoți este fascinantă, plină de suspans, de învățăminte, alertă. Oana Leahu a gândit un spectacol simplu, fără artificii tehnice pentru ca spectatorul să fie atras de poveste, de personaje, de acțiune.” (Raluca Tulbure, revista Teatrul Azi nr.11-12).

„Gulliver în țara lui Lilliput” - vineri, 10 martie, ora 18.00, și duminică, 12 martie, orele 10.30 și 12.00, sala Teatrului de Animație Imaginario (Bulevardul Independenței nr.14). După ce corabia pe care se afla naufragiază, Gulliver este aruncat de valuri pe țărmul unei insule. Curând, descoperă că locuitorii de pe această insulă, numită Lilliput, sunt toți de înălțimea unui deget, și au obiceiuri și legi aparte. Pentru Gulliver urmează întâmplări incredibile, care mai de care mai amuzante, ba chiar i se cere să-i ajute pe omuleți în lupta cu regatul vecin.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau online, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

Foto: Maria Ștefănescu

CITEȘTE ȘI: FOTO&VIDEO CU UMOR, MIRCEA CĂRTĂRESCU A CUCERIT PUBLICUL PLOIEȘTEAN

 

Back To Top