Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
struguriStrugurii conţin vitamine, minerale şi antioxidanţi.

Pentru o sticlă de vin sunt necesare minim două kilograme de struguri.

În antichitate vinul din struguri reprezenta "un aliment" de bază alături de pâine, fiind caloric şi nutritiv. Nu e de mirare că vinul, băut cu moderaţie, ne apară de unele boli.

Strugurii previn ateroscleroza şi bolile de inimă.

Strugurii negri conţin cel mai puternic antioxidant din lume, resveratrolul, care este şi un pigment ce conferă culoarea movalie a strugurilor, dar şi a altor legume sau fructe (de exemplu afinele). Acest antioxidant, alături de vitaminele şi mineralele conţinute în boabele de struguri, previne şi chiar combate ateroscleroza, precum şi bolile cardiovasculare secundare acesteia.

Strugurii şi vinul roşu sau negru natural sunt alimente care protejează sistemul cardiovascular, fiind amintite chiar şi în tratatele medicale de specialitate.

Nu aruncaţi coaja strugurilor - foarte multe vitamine şi cea mai mare cantitate de antioxidanţi se află de fapt în coajă. Spălaţi bine boabele şi consumaţi-le cu tot cu coajă.

Deşi au un conţinut mai mare de zaharuri dect alte fructe, şi strugurii sunt utili în curele de slăbire.
Back To Top