Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
sandaleÎn această vară ne bucurăm de o diversitate de modele de sandale, versatile, colorate, originale, numai bune să ne permită să alcătuim cele mai interesante ținute, fie că mergem la plajă, la o întâlnire cu prietenii, la birou sau la un eveniment.
Sandalele cu platformă sunt ideale pentru vară, atât pentru ținute casual cât și pentru ținute smart-chic. Fie că prezintă imprimeuri florale sau grafice, sau insertii în relief, de fapt, platforma este în centrul atenției.
Sandalele gladiator au renăscut în această vară sub o formă de inspirație grecească: baretele subțiri sunt adevărate opere de artă! Descoperim modele inspirate de natură (frunze, flori), feminine cu funde sau volane și chiar modele mai avangardiste.
Sandalele din pânză sunt o altă tendință care oferă un maximum de confort picioarelor. Se potrivesc numai cu ținute casual și sunt o opțiune minunată în sezonul cald. Modelele care se poarta sunt din pânză în cele mai diverse culori și imprimeuri, cu platformă din plută și panglici care se leagă în funde feminine.
Regasim o cromatică intensă și în zona sandalelor: se poartă portocaliul, galbenul, albastrul și rozul intens. O pereche de astfel de sandale nu este greu de asortat, fiind pata de culoare într-o ținută neutră sau va completa cu succes o ținută colour blocking.
Tocurile foarte înalte și pătrate, și groase sunt din nou în atentia designerilor. Se poartă cataramele dar și încălțămintea din piele întoarsă.
În continuare se pot purta și sandale în nuanțe neutre: versatilul negru, simplitatea maroului sau delicatețea gamelor nude, orice ai alege, te poti bucura de o pereche de sandale care se potrivesc, din punct de vedere cromatic, oricărei ținute.
Nuantele metalizate sunt preferatele designerilor, mai ales pentru modelele de sandale ultra-feminine: tocuri înalte și subțiri alături de platforme, barete delicate. Îndrăznește să porți sandale statement în culori precum argintiu, auriu, crom sau bronz.
Sandalele cu tocuri foarte mici și pătrate sunt o variantă elegantă atunci când renunțați la tocuri. Pot completa cu succes atât ținute casual, cât și ținute office sau ținute mai elegante.
In vara aceasta nu trebuie mult curaj să porți sandale cu animal print. Poți purta imprimeuri de leopard dar și imprimeuri de reptilă.
Papuceii de plajă din plastic nu mai sunt ce erau odată. Pentru vara aceasta ei au căpătat valențe ultra-feminine cu detalii în relief precum flori, funde, volănașe, pietricele sau chiar scoici și fructe.
Back To Top