Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

silueteAtunci când se află în situaţii de stres, bărbaţii încep să considere că femeile mai voluminoase sunt atractive. Aceasta este opinia unor cercetători britanici din cadrul Universităţii din Newcastle, care au realizat un studiu în această direcţie.


Concluzia studiului este că stresul la bărbaţi poate afecta criteriile după care aceştia îşi judecă şi îşi aleg partenerele potenţiale, titrează www.descopera.ro.

Pentru a stimula o stare de stres crescut, cercetătorii au plasat un grup de bărbaţi în situaţii stresante, precum interviuri şi sesiuni de vorbit în public şi le-au testat preferinţele în ceea ce priveşte indicele de masă corporală al femeilor. În paralel, cercetătorii au testat un alt grup de bărbaţi relaxaţi şi nestresaţi. Rezultatele au indicat că schimbările condiţiilor mediului social au dus la schimbarea preferinţelor bărbaţilor stresaţi faţă de siluetele partenerelor, aceştia considerând femeile voluminoase mai atractive decât înainte şi, în general, considerând drept atractive femei aparţinând unei game mai largi de dimensiuni corporale.

Rezultatele susţin teoriile conform cărora percepţiile asupra atractivităţii fizice se modifică atunci când factori legaţi de stresul economic şi psihologic interferează cu stilul de viaţă al bărbatului obişnuit.

„Dacă studiem oamenii care au migrat din zone sărace în resurse spre zonele cu resurse mai bogate, observăm că preferinţele acestora se schimbă într-un interval de timp de aproximativ 18 luni. În termenii psihologiei evoluţionare, oamenii încearcă să-şi adapteze preferinţele la ceea ce este potrivit în noile medii de viaţă”, susţine coordonatorul studiului.
Back To Top