Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
foto_1Afrodiziacele sunt acele substanțe care măresc dorința și stimulează activitatea sexuală, de aici și denumirea lor inspirată de Afrodita, zeița greacă a dragostei și dorinței. Din cele mai vechi timpuri au fost în atenția oamenilor, fiind deosebit de prețuite în cadrul tuturor civilizațiilor umane. Specialiștii au aflat care sunt acele alimente care sporesc libidoul și de ce.
Ciocolata, mai exact floarea arborelui de cacao din care este făcută, este unul dintre cele mai cunoscute deserturi afrodiziace. Reputația sa nu poate fi pusă la îndoială. Încă de pe vremea aztecilor, semințele de cacao erau cunoscute ca fiind stimulente sexuale.

Ciocolata conține arginină, un aminoacid care, ajuns în organism, se transformă în oxid nitric, substanță cu un puternic efect vasodilatator. Sângele va circula mai repede și creierul va fi mai stimulat.
Ciocolata stimulează secreția de endorfină care este „hormonul fericirii". O combinație îndrăzneață include și câteva condiment: cuișoare și piper pentru a multiplica efectele sale. Floarea arborelui de cacao conține cofeină, cunoscută pentru faptul că ridică nivelul energiei emoționale, așa încât nu ar fi rău să punem pe aceeași listă a afrodiziacelor și cafeaua.
Fructele de avocado, originare din America Centrala și de Sud, sunt foarte bogate în vitamina E cunoscută și ca „vitamina pentru sex") pe care organismul o folosește pentru a produce estrogen, magneziu și alți hormoni care ajută lubrifierea, dar are și o mare cantitate de grăsime „bună" de care are nevoie corpul pentru a funcționa în regulă. Avocado conține mai mult potasiu decât o banană și 2.4 grame de proteine la fiecare jumătate de cană de fruct.
Forma fructului poate incita simțurile. Odinioară, spaniolii o considerau obscenă, astfel încât preoții catolici i-au interzis consumul.
Pentru următoarea cină în doi adaugă, în salată sau supă, și avocado pentru un plus de dorință, și nu uităm și de restul beneficiilor consumului acestui fruct, printre care protecția împotriva cancerului, îmbunătățirea vederii și prevenirea anumitor afecțiuni ale inimii.

Usturoiul este cunoscut pentru proprietatea de a stimula circulația sângelui în corp.
Acesta conține alicină (responsabilă pentru mirosul specific!!!), substanță cunoscută pentru capacitatea sa de a stimula circulația sângelui din organele sexuale masculine. Cercetări recente au dovedit că vechile zicale aveau dreptate: usturoiul stimulează erecția prin producția enzimei numite oxid nitric, responsabilă în primul rând de mecanismul procesului de erecție, fiind și un real ajutor în cazurile de impotență.

Bananele cunoscute ca fiind un remediu grozav pentru mahmureală, pot face minuni în stimularea apetitului sexual.
Hindușii le consideră un simbol al fertilității - se spune că dacă o femeie găsește, dimineața, o banană în pragul ușii, aste pe punctul de a se mărita.
Dincolo de orice credință este recomandat consumul acestor fructe delicioase care dau un plus de potasiu și vitamina B pentru creșterea forței musculare. Un shake de banane cu lapte și miere reglează nivelul de zahăr din sânge.

Stridiile intră în categoria afrodiziacelor clasice. Cercetări recente vin în sprijinul lor: crude sunt foarte bogate în zinc, vitamină care crește cantitatea de spermă și stimulează producția de testosteron, așa încât sporește libidoul. Stridiile conțin acizii grași omega 3, considerați ca fiind stimulatori ai bunei dispoziții și chiar un bun remediu împotriva depresiei. Sunt și o bogată sursă de dopamină - Casanova mânca 50 de stridii crude pe zi.

În Antichitate, Pliniu cel Bătrân a fost primul care a descoperit proprietățile afrodiziace ale sparanghelului. Cu gustul sau subtil și senzația de prospețime sparanghelul stimulează secreția testosteronului, hormon care joacă un rol cheie în sexualitatea umană.
Botanistul englez Nicholas Culpepper nota din secolul al XVII-lea: „această legumă stârnește plăcere atât în bărbat, cât și în femeie". Sparanghelul este o sursa de potasiu, fibre, vitamina B6, A si C, dar și de acid folic, care considerat un excelent stimulator al producției de histamină, cunoscută pentru rolul său în atingerea orgasmului.

Migdalele au fost dintotdeauna privite ca simbol al fertilității. Aroma lor este cunoscută pentru că stârnește pasiunea feminină - cel puțin așa credeau poeții și scriitorii din trecut. Scriitorul francez Alexandre Dumas consuma la cină supă de migdale în fiecare seară înainte de a se întâlni cu iubita sa. Oferind o doză consistent de vitamina E, magneziu și fibre, consumul migdalelor îmbunătățește starea generală a organismului și rezistența la efort.

foto_2Alte alimente afrodiziace:
Chilli – bogați în capsaicină, o substanță care eliberează endorfina care "hrănește„ libidoul.
Ghimbir – sporește fluxul sangvin atât în organele sexuale masculine, cât și în cele feminine; Ceaiul de ghimbir este cunoscut pentru că relaxează mușchii tensionați, înlătură oboseala .
Mierea de albine - efect revigorant și hrănitor; crește producția secrețiilor din glandele sexuale și sporeste potența.
Smochinele - sau „fructele Cleopatrei" sunt unele dintre cele mai puternice fructe cu efect afrodiziac, cu efecte pozitive asupra fertilității.
Busuiocul - aromă binecunoscută pentru efectul său afrodiziac.
Back To Top