Ingrediente:
6 ciuperci champignon mici
1 roşie mică
puţin ulei de măsline
sare
piper negru proaspăt măcinat
baghetă de pâine din făina neagră sau integrală
cimbru uscat
brânză cu puţine grăsimi
usturoi (cam 3-4 căţei tocaţi mărunt)
Mod de preparare:
Se preparare dressingul din: ulei, sare, piper, cimbru şi usturoi tocat mărunt. Bagheta se taie în 12 felii subţiri. Se ung feliile de pâine cu dressingul obţinut. Peste acestea se adaugă brânză (circa 20-30 de grame de brânză degresată).
Legumele se spală, se taie mărunt (ciupercile - felii mici). Legumele se amestecă şi se pun peste feliile de pâine. Se dau deoparte şi se încălzeşte cuptorul. Se bag bruschetele în cuptor, temperatura nu trebuie sa fie ridicată, la foc mediu. Se ţin 30 de minute în cuptor. Se servesc reci.
Categorie: Timp liber
Food and drink: Bruschete cu ciuperci
- Scris de Ana Maria Popescu