Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Timp liber

targ_bunatati_sinaia2Sâmbătă şi duminică, 1,2 septembrie 2012,   va avea loc a 2 a ediţie a Festivalului Dulceţii, acţiune ce va avea loc în comuna Brebu între orele 10.00 - 18.00.

Festivalul Dulceții -  este un eveniment național unde România își etalează bogăția gastronomică, turistică și etnografică.

În cadrul Festivalului sunt aşteptaţi producătorii și gospodinele din România să-şi prezinte hărnicia şi priceperea în dulceţuri, compoturi şi sucuri naturale. Tot aici veţi putea savura dulceaţa din fructe de soc, reţetă specifică comunei Brebu.

Despre dulceață – la început considerat un tratament (vestitul Nostradamus scrie primul tratat despre dulceață ca tratament), dulceața este adusă în Europa din țările arabe. Odată cu epoca medievală felurite arome ale dulcețurilor devin apanajul  gastronomic al bancheturilor regești. Mult timp dulceața a fost considerată un produs de lux, numai descoperirea fabricării zahărului din sfecla de zahăr a condus la producția în masă a dulceții, ca mod de conservare a fructelor.

Back To Top