Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
home-spaNu trebuie să mergi neaparat la SPA pentru o baie relaxantă. Ai nevoie de puţin timp liber şi o cadă spaţioasă. Adaugă ingredientele potrivite şi gata centru SPA!
Relaxantă şi revigorantă o baie ca la carte este remediul excelent după o zi stresantă.
Cada plină cu apă caldă în care adaugi infuzii de plante, sare de mare sau uleiuri esenţiale este cea mai bună metodă de acasă pentru a combate stresul, insomnia, nervozitatea, durerile fizice, toxinele, iritatiile pielii sau aspectul tern al pielii.

Băile tratament cu argilă
Punctele negre, porii dilataţi, coşurile sunt probleme ale pielii, care afectează nu doar tenul ci şi alte zone ale corpului: gât, piept, spate sau fese.
O baie tratament cu argilă este soluţia pentru a curăţa întreaga suprafaţă a pielii.
Umple cada pe jumătate cu apă fierbinte – aburii şi aerul umed deschid porii. Restul apei pe care o vei lăsa să curgă în cadă trebuie să fie călduţă.
Pentru tratament prepară o pastă exfoliantă din apă caldă, praf de argilă, câteva boabe de struguri şi o lingură de sare de mare – amestecă bine, adaugă o lingură de infuzie de muşeţel şi o lingură de miere. Pasta astfel obţinută se aplică pe zonele cu problem, sau pe tot corpul. Se lasă să acţioneze timp de 10 minute, apoi cufundă-te în apă cladă pentru alte 5-10 minute. Poţi încheia cu un duş cu apă călduţă.
Back To Top