Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

expo_vacanta_la_muzeuDupă trei luni în care zeci de copii au participat la ateliere de pictură şi desen organizate de către reprezentanţii Muzeului Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus”, ieri, realizările lor au fost reunite într-o expoziţie multiplă.

Sute de lucrări au poposit, ieri, pe simezele Muzeului de Artă Prahova şi au fost admirate de părinţii ai căror copii au participat, în această vară, la programul „Vacanţa la Muzeu”. „Acum putem vedea rezultatele unei veri întregi în care am muncit şi noi şi copiii. Sperăm că publicul va aprecia lucrările pentru care toţi cei mici au depus mult efort şi din care putem observa talentul lor invers proporţional cu înălţimea lor. La cursurile Grupei Piticilor au fost 97 de copii înscrişi toată vara. Sunt mai mulţi decât în anii trecuţi, iar acesta este beneficiul faptului că programul a devenit din ce în ce mai cunoscut. Mulţi dintre ei au venit o dată, iar a doua, a treia zi, şi-au adus prietenii şi, în felul acesta, s-a popularizat programul”, ne-a spus Gabriela Postelnicu, conservator la Muzeul de Artă şi coordonator al atelierelor de pictură şi desen pentru cei mici.

Ateliere au inclus şi iniţiere în origami, arta japoneză a plierii hârtiei. „La atelierul de origami au participat peste 100 de copii pentru întreaga perioadă a verii. A fost o provocare pentru ei, mai ales că am descoperit că sunt foarte talentaţi şi s-au descurcat foarte bine. Au fost copii din toată Prahova, dar am avut şi copii din afara judeţului, veniţi în vacanţă la bunici, şi care au participat la cursuri, atraşi de aceste ateliere”, am aflat de la Mihaela Dobre, muzeograf în cadrul instituţiei.

„Închidem, astăzi, cea de-a şaptea ediţie a programului Vacanţa la Muzeu, categoric este cea mai bună din toate, dar este un lucru firesc acela ca lucrurile să crească de la o ediţie la alta. Au fost realizate lucrări foarte frumoase, suntem cu toţii foarte mulţumiţi. Expoziţia va rămâne deschisă timp de două săptămâni”, ne-a declarat Alice Neculea, director adjunct al Muzeului de Artă Prahova.

Toţi copiii participanţi au primit diplome din partea muzeului. După finalizarea expoziţiei, pe 15 septembrie, lucrările vor fi înmânate celor care le-au realizat.
Back To Top