Categorie: Timp liber

targ-bunatatiTargul cu Bunatati se opreste la Sinaia, de vineri  05 octombrie pana duminica 07 octombrie 2012, intre orele 09.00 - 20.00, in fata Magazinului Winmarkt.
Daca nu ati terminat conservele de toamna, daca ati gusta un must proaspat sau daca va lipsesc recunoscutele preparate din carne, branzeturi si cascavaluri de la Targul cu Bunatati va invitam sa ne vizitati pe Valea Prahovei, in apropierea Casei Regale, la Sinaia.  Nu vor lipsi nici de la aceasta editie painea de casa, dulciurile, fructele si legumele proaspete, mierea, tincturile, ceaiurile, braga, cafeaua la nisip, dulceturile proaspete din camara bunicii. Placinta Intinsa de La Turnu cu dovleac, cu nuca, cu mere, cu branza sarata sau dulce va fi si ea in targ. Veti gasi producatori din toata tara: Brasov, Maramures, Arges, Neamt, Covasna, Arad, Bistrita Nasaud, Constanta, Prahova, Dambovita. Langa produsele traditionale
romanesti vor sta la fel de frumos si pe gustate produsele traditionale internationale: branza olandeza, produse din Italia precum salamul cu trufe, anchoa picant si dulce, ardei umpluti cu branza sarata sau dulce si alte bunatati.

Back To Top