După o zi de lucru cu „prelungiri" nimănui nu-i arde de stat în bucătărie pentru pregătirea cinei. Aşa că ne-am gândit să vă prezentăm reţeţa unui preparat super-rapid, gustos şi consistent.
Ingrediente:
3 cartofi, curăţaţi şi tăiaţi
1 ceapă, curăţată şi tocată
2 linguri ulei de măsline
350 g carne de vită la conservă, tăiată cubuleţe
o mână de pătrunjel, tocat.
Mod de preparare:
Într-o cratiţă apă la fiert. Cînd clocoteste puneţi cartofii şi fierbeţi timp de 10 minute, apoi scurgeţi-i.
Căliţi ceapa pentru 3 minute, până se înmoaie.
Adăugaţi cartofii şi carnea tăiată în tigaie. Căliţi, fără să amestecaţi, până începe să se rumenească la bază. Amestecaţi folosindu-vă de o spatulă şi căliţi până se rumeneşte compoziţia pe toate părtile.
Presăraţi pătrunjel tocat înainte de a servi.