Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Timp liber

Untitled-1Plantele sunt importante într-o casă. Simpla lor prezenţă îmbunătăţeşte calitatea aerului şi aduce Natura în casa ta. Există plante de interior pretenţioase, care au nevoie de atenţie specială. Dar există şi plante mai puţin pretenţioase, ce cresc frumos şi îţi împodobesc casa cu condiţia sa aibe lumină suficientă şi sa nu uiţi să le uzi.

Dracaena este una dintre cele mai îndrăgite plante de apartament. Creşte frumos şi este rezistentă la boli şi dăunători. Dracaena are nevoie de o lumină medie, iar udarea se face doar atunci când suprafaţa solului s-a uscat.

Brăduţul de apartament (Araucaria heterophylla) poate atinge o înălţime de 70 de centimetri, are un aspect impresionant, iar culoarea verde intens este de mare efect. În plus în perioada Sărbătorilor de iarnă poate fi decorat.

Palmierul "Coada de cal" (beaucarnea recurvata) cu frunzele lui care se apleacă precum ramurile de salcie creează un colţ verde nemaipomenit. Nu trebuie să-ţi faci griji pentru el atunci când pleci de acasă pentru mai multe zile. Trunchiul său gros reţine o cantitate considerabilă de apă, astfel că planta nu are nevoie de udări frecvente. În plus nu ocupă mult spaţiu – ghiveciul ideal este unul cu dimensiunea un pic mai mare decât baza trunchiului. Cum este o plantă care are nevoie de multă lumină, locul perfect pentru ea în casa ta, este lângă fereastră.

Crotonul (Codiaeum variegatum pictum) este o plantă foarte interesantă, deoarece îşi schimbă coloritul de la un sezon la altul. Toamna, coloritul frunzelor ei capătă nuanţe roşiatice, portocalii şi galbene, cu câteva accente verzi pe alocuri. Deşi este o plantă care are nevoie de lumină nu este indicat să amplasezi ghiveciul în bătaia directă a soarelui - razele puternice ale acestuia i-ar putea provoca arsuri pe frunze.

Dieffenbachia este o altă plantă de apartament foarte uşor de îngrijit. Foliajul îmbină armonios nuanţa verde închis cu galbenul-verzui, iar abundenţa de frunze creează un buchet splendid. Atenţie: Dieffenbachia este toxică pentru animalele de casă.

Arborele de jad (Crassula ovata) este planta ideală de apartament, mai ales dacă nu ai timp să o uzi şi să o îngrijeşti zilnic. A are un ritm lent de creştere şi rezistă zile întregi fără apă. Poţi amplasa arborele de jad în preajma altor plante suculente, cum sunt cactuşii, pentru a obţine un decor impresionant. Arborele de jad are nevoie de multă lumină, astfel că cel mai bine este să amplasezi ghiveciul lângă o fereastră.

Back To Top