Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

sareSarea este unul dintre acele produse care se găsesc în orice gospodarie, sunt ieftine, la îndemână si au variate întrebuinţări. Specialistii de la Saltinstitute.org spun că există peste 14.000 de moduri de folosire a sării şi nu este vorba de bucătărie.

Iată câteva dintre întrebuinţările mai nonconformiste ale sării:
- Apă fierbinte cu sare, turnată periodic în scurgerea chiuvetei de la bucătărie - va împiedica acumularea grăsimilor pe ţevi şi va anihila mirosurile neplăcute.
- Poţi prelungi durata de viaţă a unei mături dacă înainte de prima folosire o vei înmuia în apă fierbinte cu sare.
- Dacă ai vărsat vin pe faţa de masă sau pe covor, tamponează bine pata cu prosoape de hârtie, ca să absorbi cât mai mult lichid, apoi presară sare pe pată; restul de lichid va fi absorbit de sare, iar câteva ore mai târziu nu trebuie decat să aspiri sarea de pe covor sau să clăteşti faţa de masă cu apă rece.
- Ca să îndepărtezi petele de mucegai sau rugină de pe textile, umezeşte-le cu un amestec de sare şi zeamă de lămâie, lasă-le la soare câteva ore, după care clăteşte rufa şi las-o la uscat.
- Ca să albeşti aşternuturile sau feţele de masă îngălbenite din bumbac sau în, fierbe-le o oră într-o soluţie de sare şi bicarbonate.
- Ca să scoţi petele de transpiraţie de pe haine, tamponează-le până se estompează cu un prosop înmuiat într-o solutie preparată din patru linguri de sare şi un litru de apă fierbinte.
sare 2s- Durerile de gât pot fi tratate cu gargară cu o soluţie salină preparată din o jumătate de linguriţă de sare amestecată într-un pahar cu apă caldă.
- Înţepătura de albină - umezeşte imediat locul şi acoperă-l cu sare ca să reduci senzaţia de durere.
- Albeşte-ţi dinţii cu un mix preparat din o parte sare foarte fină plus două părţi bicarbonat şi periază-ţi dinţii cu această combinaţie – albeşte dinţii, reduce depunerile de tartru şi e foarte sănătos şi pentru gingii.
- Pune-ţi picioarele obosite într-un lighean cu apă caldă în care ai pus o mână de sare; clăteşte picioarele cu apă mai rece decât baia cu sare.
- O mască abrazivă şi hrănitoare: amestecă părţi egale sare şi ulei de măsline şi masează uşor faţa şi gâtul (ferind zona din jurul ochilor); lasă cinci minute să acţioneze, apoi îndepărtează amestecul cu ajutorul discurilor demachiante şi spală cu apă călduţă.
- Depunerile de calcar şi alte minerale din interiorul acvariului dispar dacă le freci cu sare.

Back To Top