Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

minimaRomânia se află în primele 4 locuri din lume în ceea ce priveşte mortalitatea cauzată de bolile de inimă. Pe lângă factorii pe care nu-i putem modifica şi care pot să aibă o influenţă nefastă asupra inimii (vârsta, sexul, istoric familial de boli de inimă), există alţi şase factori pe care îi poţi controla.

Fumatul
Fumătorii sunt mult mai expuşi riscului de ateroscleroză - depunerea grăsimilor pe pereţii arterelor care în timp determină îngustarea lor.

Obezitatea
Kilogramele acumulate în plus pot creşte tensiunea arterială, colesterolul rău şi pot favoriza apariţia diabetului zaharat de tip 2.

Sedentarismul
O jumătate de oră de mişcare fizică în fiecare zi scade riscul de a face o boală de inimă.

Colesterolul şi trigliceridele mărite
Dacă depistezi la timp colesterolul şi trigliceridele mărite, urmezi un tratament şi regim alimentar poţi să previi apariţa unei boli de inimă. Cu cât este mai mare colesterolul rău (LDL), cu atât mai mare este şi riscul apariţiei unei boali de inimă. Cu cât este mai mic colesterolul bun (HDL), cu atât este mai crescut riscul de boală cardiacă.
Valorile normale ale colesterolului:
colesterolul total = sub 200 miligrame la decilitru (mg/dl)
colesterolul rău LDL = sub 100 miligrame la decilitru (mg/dl)
colesterolul bun HDL = peste 60 miligrame la decilitru (mg/dl)
trigliceridele = sub 150 miligrame la decilitru (mg/dl)

Hipertensiunea arterială
Se poate trata cu ajutorul unui regim alimentar echilibrat şi administrarea tratamentului recomandat de un medic.
Valoarea normală a tensiunii arteriale este de 130/85 milimetri de coloană de mercur (mm/Hg).

Diabetul zaharat de tip 2
Este cea mai frecvent întâlnită formă de diabet, statisticile arătând că aproximativ 85% din pacienţii diabetici suferă de diabet tip 2.
Valorile normale ale glicemiei stabilite de Asociaţia Europeană de Studiu a Diabetului (EASD) se încadrează între 73 - 110 mg/dl pe nemâncate, iar valoarea anormală a glicemiei este peste 126 mg/dl pe nemâncate.

Back To Top