Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

nu micdejunMicul dejun este recomandat de cei mai mulţi dintre nutriţionişti ca fiind masa cea mai importantă din zi. Micul dejun nu are un impact doar asupra stării fizice în general, însă îţi poate afecta colesterolul, sănătatea inimii, dorinţa sexuală şi lista poate continua.

 

Brioşe
Brioşele fac parte din categoria micului dejun luat pe fugă - îţi începi ziua cu o doză mare de zahăr care va avea ca efect o reducere a nivelului tău energetic. Brioşele au multe grăsimi, cea mai mare parte dintre acestea fiind saturate. Nu te lăsa păcălit de brioşele cu musli care, se spune că au în compoziţie fructe, întrucât au prea puţine, însă au aceeaşi cantitate de grăsimi şi zahăr. Renunţă la ele sau dacă îţi plac foarte mult optează la cele făcute în casă.

Cereale procesate
Alegerea acestor alimente pentru micul dejun este una cel puţin neinspirată.
Pare un lucru de la sine înţeles să nu alegi cerealele procesate şi cu adaos de zahăr - sunt uşor de preparat, iar dacă nu sunt învelite în zahăr oamenii cred că sunt alegerea potrivită pentru ei.
Zahărul va îngreuna piederea în greutate şi va avea ca efect şi o scădere a nivelului energetic. În cazul în care optezi pentru cereale la micul dejun citeşte lista cu ingrediente. De cele mai multe ori vei descoperi zahărul printre ele. Alege cerealele bogate în fibre şi cu un conţinut sărac în zahăr.

Chifla cu cremă de brânză
Această combinaţie nu este chiar atât de proastă, însă doar când nu ne referim la micul dejun. Chifla singură nu ar face mult rău dacă nu ar conţine zahăr şi carbohidraţi care se digeră rapid. Cu ajutorul stratului generos de cremă de brânză, nivelul grăsimilor saturate şi al caloriilor urcă foarte mult. Nu este cel mai înţelept mod de a începe ziua. Dacă vrei chifle alege-le pe cele făcute din cereale integrale şi înlocuieşte cremă de brâză cu unt de arahide.

Back To Top