Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

budinca de paste

Lasă-te cucerit de gustul pastelor bine gătite. Diversifică-ţi meniul încercând una din următoarele reţete propuse de noi.

1. Macaroane cu brinza si ou

Ingrediente:
300-350 g. macaroane,
200 g. brânzî de oi,
3 linguri unt,
3 ouă
sare – dacă mai este nevoie.

Mod de preparare:
Macaroanele fierte în apă clocotită cu sare se strecoară şi se amestecă cu brânza rasă şi cu ouăle bătute. Se aşează în tavă, cu bucăţi de unt printre ele. Deasupra se pun câteva bucăţi de unt şi se dau la cuptor să se rumenească. Se servesc fierbinţi.
Se pot prepara şi fără ouă.

paste cu ton si porumb2. Macaroane cu ton şi porumb

Ingrediente:
1 pungă macaroane,
1 ceapă,
100 g smântână,
2 cutii ton mărunţit,
1 cutie porumb,
sare,
piper,
ulei.

Mod de preparare:
Se taie ceapa mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă tonul scurs de ulei. Se căleşte un pic după care se adaugă smântâna şi condimentele, după gust. Se obţine un sos care se amestecă cu pastele fierte şi cu porumbul.

3. Budinca de macaroane

Ingrediente:
200 gr. macaroane,
200 gr. caşcaval sau brânză,
200 gr. smântână,
3-5 ouă,
200 gr. unt,
200 gr. şuncă,
sare.

budinca de macaroane2Mod de preparare:
Se fierb macaroanele în apă clocotită cu sare. Se scurg de apă şi se lasă să se răcească. Separat se freaca untul spumă, se adaugă galbenuşurile, smântâna, macaroanele, caşcavalul şi şunca tăiate bucăţele şi se amestecă toate la un loc. La sfârşit se adaugă albuşurile bătute spumă şi se amestecă bine. Se toarnă compoziţia într-o tavă bine unsă cu unt şi presărată cu pesmet şi se fierbe în baie de apă la cuptor, timp de jumătate de oră.
Se poate servi cu caşcaval ras pe deasupra şi cu smântână.
Se poate servi ca desert cu zahăr sau cu smântână amestecată cu zahăr.

Back To Top