Categorie: Timp liber

Nutile1e este dor de primăvară, tânjim în aşteptarea ei... Dar cu gândul la schibările pe care primăvara le aduce cu ea, vă oferim câteva sfaturi pentru a înveseli atmosfera locuinţei şi pentru a o aduce în ton cu explozia de culoare şi lumină atât de aşteptate.

Schimbaţi textilele din casă care au tonuri închise şi mohorâte, îmbrăcaţi canapeaua din sufragerie cu o husă veselă, cu imprimeuri florale sau pastelate. Pentru paturi alegeţi cuverturi viu colorate. Şi nu în ultimul rând dacă aveţi perniţe decorative, înlocuiţi-le husele cu unele nostime, confecţionate din resturi textile.

Un nou strat de vopsea împrospătează aerul oricărei case, dar dacă te apuci de lucru ai grijă să asortezi noua culoare a pereţilor la piesele de mobilier existente în fiecare cameră şi, evident, la personalitatea ocupanţilor casei.

Într-una din camere, poate în living, schimbă mobilierul. Alege culori luminoase, alb ivoriu, verde oliv ori un albastru şters. Poţi adăuga un plus de prospețime cu ajutorul articolelor decorative şi al florilor şi plantelor naturale.

Back To Top