Categorie: Timp liber

poza site aphSă alegi parfumului casei tale este la fel de important ca alegerea parfumului personal şi fiecare aromă dezvăluie anumite aspecte despre personalitatea oricăruia.
Parfumând locuinta, ne gândim doar să îi conferim căminului nostru un miros plăcut. Şi nu ne gândim că orice parfum am alege acesta ne poate influenţa starea de spirit. Un parfum nepotrivit, în loc să ne ajute să ne relaxăm şi să ne energizeze, ne poate indispune.
Iată ce dezvăluie cele mai utilizate arome despre personalitatea ta.

Portocalele au un miros puternic si fresh – o aromă perfectă pentru a te energiza. Este o aromă aleasă de persoanele creative, active şi prietenoase. Locuinţa unei astfel de persoane este întotdeauna primitoare şi ordonată.

Alături de portocale, lămâile sunt indicate dacă doreşti să capeţi energie, . Ieşti o persoană activă, organizată şi îţi place să deţii controlul. Locuinţa este mereu aerisită şi curata, cu mobilierul în culori deschise.

O altă aromă des întâlnită în produsele pentru curăţenie şi parfumarea locuinţei este cea cu accente florale. Persoanele care aleg astfel de arome sunt romantice şi meditative, preocupate atât de propriul aspect, cât şi de cel al căminului în care locuiesc. Casa este amenajată cât mai confortabil, în culori calde.

Lavanda este considerată un sedativ natural; este recomandată în cazul insomniilor şi pentru reducerea anxietăţii. Mirosul său are un efect calmant şi liniştitor.
Daca alegi lavanda pentru a-ţi parfuma casa, înseamnă că eşti o persoană stresată, ce are nevoie să se relaxeze. În acelaşi timp, eşti o persoană creativă.

Aroma de vanilie este şi ea des utilizată, pentru a parfuma locuinţa şi indică faptul că eşti o fire sensibilă şi visătoare.

Back To Top