Categorie: Timp liber

lalabandLaLa Band, trupa fenomen a momentului în România, vine în Ploieşti, în cadrul unui amplu turneu naţional. Marţi, 23 aprilie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, toţi tinerii ploieşteni vor fi faţă în faţă cu idolii lor. În decembrie, LaLa Band a lansat cel mai nou material discografic, numit „LaLa Dance – LaLa Love Stories 2”, al patrulea album din cariera trupei.
Trupa va străbate toată România pentru a se întâlni din nou cu fanii, în cadrul unui turneu care va cuprinde lunile ianuarie, februarie, martie şi aprilie.
Fanii trupei LaLa Band vor fi mai aproape că niciodată de preferaţii lor, prin achiziţionarea pachetului VIP. Acesta include un bilet în cea mai bună zona a sălii, un obiect inscripţionat LaLa Band, un poster cu autografele artiştilor şi oportunitatea extraordinară de a participa la o sesiune foto cu membrii trupei LaLa Band. Şedinţa foto pentru posesorii biletelor VIP va începe la ora 17.00. Atenţie, biletele VIP sunt limitate!
Biletele sunt diponibile la două categorii de preţuri: VIP Package – 150 lei şi categoria de 80 de lei. Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, dar şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro şi www.myticket.ro.

Back To Top