Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vaccin anti covid moderna
Categorie: Actual

De duminică, 1 august, platforma de programare va permite înscrierea la vaccinare a tinerilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, pentru imunizarea împotriva COVID-19, cu vaccinul produs de compania Moderna (VEZI DETALII).

Campania de imunizare în rândul adolescenților vine după ce Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a recomandat, luni, 23 iulie a.c., acordarea extinderii indicației  vaccinului Spikevax/ Moderna împotriva COVID-19 pentru categoria de vârstă 12-17 ani. Schema de vaccinare recomandată constă în administrarea a două doze, la un interval de 28 de zile.

De luni, vaccinarea se face și prin prezentarea direct la centre

“Înscrierea la programare a minorilor în platforma electronică se va putea realiza prin intermediul conturilor părinților, tutorilor sau ale aparținătorilor legali. De asemenea, din data de 2 august, vaccinarea copiilor se poate realiza fără o programare prealabilă în platformă, prin prezentarea directă în centrele de vaccinare, la cabinetele medicilor de familie, unde se administrează acest tip de vaccin, sau la evenimentele de tip maraton, drive-trough organizate la nivel național”, menționează un comunicat transmis de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19. 

Lista centrelor

În Prahova, vaccinul Moderna se administrează în centre din Bușteni, Mizil, Plopeni, Sinaia, Bucov și Păulești (VEZI  DETALII).

Foto: RO Vaccinare

Back To Top