Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

emilia_sercan
Categorie: Actual
  • Emilia Șercan a publicat, luni, pe pagina sa de Facebook și într-un articol postat pe site-ul PressOne, noi dezvăluiri și acuzații legate de operațiunea de kompromat pusă la cale împotriva sa.
  • Jurnalista acuză că s-a încercat mușamalizarea întregii operațiuni și furnizează argumente care sprijină această teorie.

Emilia Șercan descrie, minut cu minut, ce s-a întâmplat în luna februarie în ceea ce jurnalista spune că ar fi o încercare de a se mușamaliza scurgerea unor probe care fuseseră încredințate Poliției.

“Operațiunea de mușamalizare a kompromatului îndreptat împotriva mea a fost pusă la cale la două ore după ce i-am reclamat ministrului de Interne Lucian Bode, în dimineața zilei de 18 februarie, scurgerea unei probe dintr-un dosar penal! 

La două ore distanță după ce i-am reclamat ministrului Bode  acțiunea de compromitere făcută prin intermediul site-ului din Republica Moldova al infractorului condamnat și fugar Cristian Rizea, un alt site înregistrat în Islanda – țară non-UE – încărca la repezeală în online proba scursă din poliție și cele 5 fotografii care mi-au fost furate.

Site-ul, intitulat patrianoastra.com, a încărcat imaginile în cauză în data de 18 februarie 2022, în doar două minute, de la ora 10:14 la 10:15. Eu vorbisem circa 20 de minute la telefon cu Bode începând cu ora 8:00.

Indubitabil, imaginile sunt urcate în data de 18 februarie, în intervalul 10:14 – 10:15 – potrivit unei expertize realizate de compania de securitate cibernetică Bitdefender. Cu toate astea, materialul de pe site apare ca fiind publicat pe data de 17 februarie la ora 05:45. Diferența de peste 24 de ore între momentul încărcării imaginilor și data publicării materialului arată clar antedatarea și încercarea de mușamalizare prin intermediul acestui site-fantomă.

Fabricarea materialului de pe patrianoastra.com și antedatarea lui ar fi trebuit să înlăture suspiciunile că Poliția Română ar fi scurs proba pe care eu am dat-o unei polițiste în data de 17 februarie la ora 10:29 și care a fost publicată pe site-ul infractorului Rizea, pe care statul român îl protejează de trei ani, în aceeași zi la ora 14:51.

Ipoteza că telefonul mi-ar fi fost spionat, pe care mi-a sugerat-o șeful Poliției Române, chestorul Benone Matei, este infirmată de trei expertize independente pe care le-am solicitat unor reputate instituții internaționale specializate în securitate cibernetică.

VEZI ȘI: Foști șefi ai Academiei de Poliție, condamnați în dosarul șantajării jurnalistei Emilia Șercan  

În schimb, alte două lucruri întăresc varianta operațiunii de mușamalizare:

- publicarea pe site-ul patrianoastra.com a unui articol datat 17 februarie, ora 05:35, care este copiat cuvânt cu cuvânt, inclusiv cu titlu și poză, de pe site-ul Digi24.ro, unde a fost publicat pe 17 februarie după douăsprezece ore, la ora 17:30;

- închiderea definitivă a site-ului patrianoastra.com pe data de 10 martie, a doua zi după ce am trimis o scrisoarea președintelui Klaus Iohannis, premierului Nicolae Ciucă, ministrului Afacerilor Interne Lucian Bode, procurorului general al României Gabriela Scutea și șefului Poliției Române Benone Matei în care reclamam kompromatul și mușamalizarea acestuia prin fabricarea unui articol antedatat”, a scris Emilia Șercan, pe pagina sa de Facebook.

Jurnalista se teme că însuși statul român se află la originea acestei operațiuni.

Mai multe detalii despre operațiunea de mușamalizare au fost publicat în materialul publicat de Emilia Șercan pe PressOne, luni dimineață.

Foto: Facebook/ Emilia Șercan

Back To Top