Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lvov
Categorie: Actual
  • Orașul Liov, din vestul Ucrainei, i-a comemorat la 1 iunie pe copiii uciși în timpul invaziei declanșate de Rusia.
  • Intitulat „Excursia care nu va avea loc vreodată", memorialul a prezentat autobuze școlare goale, cu jucării de pluș prinse pe scaune pentru a-i reprezenta pe cei 243 de copii care și-au pierdut viața până acum în război, scrie The Guardian.

Evenimentul comemorativ din Liov a avut loc în Piața Rynok, piața centrală a orașului. Pe lângă autobuzele școlare goale, străzile au fost împânzite cu pancarte pe care scria „Atenție! Copii!”, în semn de protest față de încălcarea drepturilor copiilor în timpul războiului. Primarul din Liov, Andriy Sadovyi, a declarat că această desfășurare simbolizează faptul că „243 de copii ucraineni nu vor merge niciodată într-o excursie”. Un observator a scris că imaginile cu autobuzele goale sunt „sfâșietoare”, adăugând că „niciun copil nu ar trebui să se teamă vreodată, să audă sunetele exploziilor și ale bombardamentelor”. „Copiii din Ucraina sunt privați de copilăria lor, personalitatea lor este profund traumatizată”, a mai scris acesta.

La Moscova a avut loc, de asemenea, un protest care a coincis cu Ziua Internațională a Copilului, care este sărbătorită pe 1 iunie în multe state care au făcut parte din fosta Uniune Sovietică. Participanții la protest au proiectat pe zidurile ambasadei SUA la Moscova imagini cu copii despre care au afirmat că au fost uciși de acțiunile militare ale forțelor ucrainene în regiunea estică Donbas. Și președintele ucrainean Volodimir Zelenski a amintit de Ziua Internațională a Copilului în timpul discursului său video adresat națiunii seara, spunând că, de când Rusia și-a început invazia în Ucraina, pe 24 februarie, serviciile de urgență ale țării au contabilizat 243 de copii uciși, 446 răniți și 139 dispăruți.

Citește și Ipocrizie și tupeu.  De ce e supărată Rusia că Ucraina primește armament occidental?!

 
 
 
 
 
 
 
 
Back To Top