Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

nicodim
Categorie: Actual
  • Viceprimarul Ploieștiului, Daniel Nicodim, a adresat un mesaj de recunoștință eroilor căzuți pe câmpurile de luptă.  
  • „Un gând pios de recunoștință eroilor neamului! Bunul Dumnezeu să îi odihnească în pace!”.

„Un salut care exprimă credința că Mântuitorul a înălțat firea omenească la cel mai înalt grad de desăvârșire si ne arată calea pe care trebuie să o parcurgem fiecare dintre noi. Vă recomand să ne salutăm astfel până la odovania praznicului Înalțării Domnului.

De Înălțarea Domnului a fost rânduită, prin hotărârea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, pomenirea Eroilor Neamului căzuți pe câmpurile de luptă pentru Libertate, Independență și Întregirea Națională!

Este ziua în care-i pomenim pe cei căzuți la Plevna, Rahova, Grivița, Smârdan, Mărăști, Mărășești, Oituz, Tabla Buții, Valea Prahovei, Tisa, Budapesta, Prut, Nistru, Stalingrad, Cotul Donului, Crimeea, Kuban, Caucaz, Stepa Calmuca, Oarba de Mureș, Carei, Munții Tatra, Cehoslovacia, Revoluția din Decembrie 1989, teatrele de operațiuni din Irak și Afganistan, pe cei căzuți la datorie și neștiuți de nimeni în operațiuni speciale.

 Să ne inspirăm din sacrificiile tuturor eroilor noștri și să găsim forța de a birui orice obstacol ce ni se arată în cale!

 Un gând pios de recunoștință eroilor neamului! Bunul Dumnezeu să îi odihnească în pace!”, a transmis Daniel Nicodim, viceprimarul Ploieștiului.

Citește și Daniel Nicodim, viceprimarul Ploieștiului: “Astăzi, în secolul XXI, un lider politic din est celebrează victoria împotriva dictaturii naziste bombardând oameni nevinovați”

Back To Top