Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un bărbat în vârstă de 62 de ani dat în urmărire pentru furt a fost depistat joi în Ploiești. 
  • Acesta a fost încarcerat la penitenciarul Mărgineni. 

Miercuri în jurul orei 12.00, polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești în timp ce desfășurau activități cu privire la asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică, pe raza de competență au depistat un bărbat în vârstă 62 de ani din municipiu, care în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că acesta figurează ca Urmărit.

Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de către Judecătoria Ploiești, având de executat o pedeapsă de 1 an și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt, în stare de recidivă postexecutorie.

În cauză, a fost condus la sediul unității de poliție, iar ulterior a fost încarcerat în Penitenciarul Mărgineni din județul Dâmbovița.

Tot miercuri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor Secției nr.3 de poliție Ploiești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, pe numele unei femei în vârstă de 40 de ani din municipiu.

Pe numele acesteia, autoritățile judiciare din Slovacia au emis Mandat European de Arestare pentru arestarea în vederea extrădării, pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Femeia în cauză a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, care a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, ulterior aceasta fiind prezentată Curții de Apel Ploiești, care a dispus arestarea sa provizorie pentru o perioada de 15 zile.

Și polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Vălenii de Munte, pe numele unui bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Gornet.

Acesta a fost condamnat la 1 an și 5 luni de închisoare cu executare, pentru săvârșirea a patru infracțiuni de violență în familie.

Back To Top