Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

usr
Categorie: Actual
  • Președintele USR Prahova, deputatul Andrei Lupu, a publicat, pe site-ul presshub, un articol, intitulat „De ce s-a strigat „m**e” în USR”, în care își exprimă dezamăgirea față de modul în care funcționează partidul în prezent.
  • Andrei Lupu, cunoscut ca fiind un apropiat al lui Dacian Cioloș, l-ar putea urma pe fostul premier în noua construcție politică.

„USR nu e din popor, nu a fost niciodată și, după cum funcționează astăzi, nici nu pare capabil să fie. USR nu-și propune să fie un partid important sau de mase, cum spun consultanții, pentru că nu poate. Public, spune că vrea, dar adevărul e că nu poate și asta pentru că suntem conduși greșit, cu nervi, amenințări, excluderi și prin găști.

Știm prea bine de ce au simțit acești oameni nevoia de a-l înjura pe Dacian Cioloș. Frică. Le-a fost frică atunci când a câștigat alegerile, după cum le e frică acum, că face alt partid. Absurditatea situației este uriașă. Am ajuns să ascultăm de câteva persoane conduse de frică, de care ne e rușine, dar alegem să ne prefacem că nu le vedem și nu știm cine îi susține.

Ei bine, eu aleg conștient să nu îmi fie frică. După ce am avut curajul să spun că lucrurile nu stau bine în partid și că suferim din greu din cauza conducerii arbitrare și de gașcă, a pornit o întreagă campanie de denigrare la adresa mea. Nimic neobișnuit.

Sunt unul dintre miile de membri care au fost jigniți, înjurați sau bruscați verbal în acest partid care a fost speranța de mai bine a societății românești. Lui Dacian Cioloș i s-a strigat „m**e”, mie mi s-a spus „să-mi iau jucăriile și să mă car”.

Știu că se practică aceste modalități de intimidare în alte partide, dar admit că nu mă așteptam să văd așa ceva în USR. Colegii mei din tabăra Barna au dorit să mă sperie, dar au reușit să îmi provoace dezamăgire.

Este de la sine înțeles că USR trebuie să se reformeze. Și nu e datoria cuiva din exterior să facă acest lucru. Este datoria celor din USR să facă reforma necesară. Nu doar că ne lipsesc proiectele majore la nivel politic și că de ani în șir excludem membrii care ne critică, dar acum am ajuns să lăsăm o mână de oameni care ar fi trebuit să fie în AUR să decidă cine e demn sau nu să fie membru de partid”, arată deputatul Andrei Lupu, președintele USR Prahova, în articolul menționat.

Citește și Andrei Lupu, deputat USR: „Scăderea în sondaje e generată de teama conducerii de a pierde controlul”

Back To Top