Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un prahovean în vârstă de 36 de ani din Mizil este cercetat penal după ce s-a urcat la volan deși nu avea permis conducere și a încercat să scape de polițișitii care au vrut să-l oprească. 
  • În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Noaptea trecută, în jurul orei 22.45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mizil au observat pe strada Tudor Vladimirescu din oraș un autoturism condus de un bărbat, despre care existau date că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și care la vederea echipajului de poliție a mărit viteza de deplasare.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, conducătorul auto continuându-și deplasarea câteva străzi, moment în care a fost somat să oprească autoturismul, acesta din urmă conformându-se, fiind identificat în persoana unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, din orașul Mizil.

În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Back To Top